Vatan'dan bir sistem toplamıştım. Şu an olan sorun, daha önce ekran kartında yine olmuştu. Garantiye gitti vs. iade çıktı, değişim yaptırdık; ancak hala aynı sorun var. Bu sorun neden olabilir ve nasıl çözebilirim? Oluşan sorunu ek olarak koydum.
Bu iki ayar açıktı, ikisini de kapattım. Yapmam gereken farklı bir şey var mı? Ve hayır, eski sürücü kurmayı denemedim hiç. Şu an aktif olarak 581.80 var.
HAGS'yi kapadıktan sonra düzelmediyse ondan değildir ya. Aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef. Başka arkadaşlar daha iyi yardım olacaktır. Belki MPO Fix'ten ayar yapıp deneyebilirsiniz ama NVIDIA'da ne kadar etkili oluyor MPO Fix, bilmiyorum.
DDU ile güzelce bir silip eski sürücüleri kurmanızda fayda var yine de. Bir de öyle deneyin.
HAGS'yi kapadıktan sonra düzelmediyse ondan değildir ya. Aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef. Başka arkadaşlar daha iyi yardım olacaktır. Belki MPO Fix'ten ayar yapıp deneyebilirsiniz. Ama NVIDIA'da ne kadar etkili oluyor MPO fix bilmiyorum.
DDU ile güzelce bir silip eski sürücüleri kurmanızda fayda var yine de. Bir de öyle deneyin.
Geçmiş olsun hocam, üzücü maalesef. Ben de tam olarak bu olmasa da, bende de glitchler oluyordu. Önce eski sürücülere dönerek çözmüştüm. Sonrasında konunun tamamen HAGS ile alakalı olduğunu görünce HAGS'yi kapatarak düzeltmiştim. Sizinki o değilmiş. Eski sürücülere dönmekte fayda var yine de. Bir de öyle deneyin ilk adım olarak.
Geçmiş olsun hocam, üzücü maalesef. Ben de tam olarak bu olmasa da, bende de glitchler oluyordu. Önce eski sürücülere dönerek çözmüştüm. Sonrasında konunun tamamen HAGS ile alakalı olduğunu görünce HAGS'yi kapatarak düzeltmiştim. Sizinki o değilmiş. Eski sürücülere dönmekte fayda var yine de. Bir de öyle deneyin ilk adım olarak.