Sistemde oluşan görüntü bozulmaları, ekran kartı kaynaklı mı?

crrylx

Çalışkan
Merhaba,

Vatan'dan bir sistem toplamıştım. Şu an olan sorun, daha önce ekran kartında yine olmuştu. Garantiye gitti vs. iade çıktı, değişim yaptırdık; ancak hala aynı sorun var. Bu sorun neden olabilir ve nasıl çözebilirim? Oluşan sorunu ek olarak koydum.

Sistem Özellikleri:
  • AMD Ryzen 5 7600X
  • Zotac NVIDIA GeForce RTX 5070
  • Gigabyte A620M

HAGS'yi kapadıktan sonra düzelmediyse ondan değildir ya. Aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef. Başka arkadaşlar daha iyi yardım olacaktır. Belki MPO Fix'ten ayar yapıp deneyebilirsiniz ama NVIDIA'da ne kadar etkili oluyor MPO Fix, bilmiyorum.

DDU ile güzelce bir silip eski sürücüleri kurmanızda fayda var yine de. Bir de öyle deneyin.

2 ayarı da daha yeni kapattım. Şimdi oyun vs. açıp biraz kullanıp deneyeceğim, geri bilgisini veririm olup olmadığıyla alakalı.

Yaptım ve bu yanıtı yazarken aynı sorun oldu aktif olarak kafayı yemek üzereyim.

Geçmiş olsun hocam, üzücü maalesef. Ben de tam olarak bu olmasa da, bende de glitchler oluyordu. Önce eski sürücülere dönerek çözmüştüm. Sonrasında konunun tamamen HAGS ile alakalı olduğunu görünce HAGS'yi kapatarak düzeltmiştim. Sizinki o değilmiş. Eski sürücülere dönmekte fayda var yine de. Bir de öyle deneyin ilk adım olarak.

NVIDIA ise 4 Kasım güncelemesi bende aynı sorunları yapmıstı bir altındaki sürüme geçtim sorun yok şu anlık.

Hocam sürücüyü değiştirseniz büyük ihtimalle sorunuz çözülecek gibi.

O zaman sürücü sorunlu olabilir DDU ile kaldırın bir önceki sürümü kurun başka konuda arkadaş öyle çözmüştü.

hocam bişey soracaktım sana nereden sorabilirim ram ile ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…