iGPU-ıntegrated Graphics de kapalı kalsın bu arada, AMD driverini kurduysan Revo Uninstaller yazılımı ile Advanced scan yaparak kaldır. @burak_ats eğer M.2 sorununu çözmezse driver kaynaklı olabilir.
Bununla alakası yok, eski evimizde bende yaşamıştım, ekran kartımı 3080'e güncelledikten sonra otomatik bu sorun kalktı ve çok fazla faktör var, sorunu bulmak tamamen şans.
Her oyunda oluyor evet örnek veriyorum The Last of Us Part I oynuyorum 90 100 110 FPS alıyorum takılma oluyor kasma hissiyatı alıyorum hocam takılma çok canımı sıkıyor her oyunda var baktım.
Her oyunda oluyor evet örnek veriyorum The Last of Us Part I oynuyorum 90 100 110 FPS alıyorum takılma oluyor kasma hissiyatı alıyorum hocam takılma çok canımı sıkıyor her oyunda var baktım.
Bununla alakası yok, eski evimizde bende yaşamıştım, ekran kartımı 3080'e güncelledikten sonra otomatik bu sorun kalktı ve çok fazla faktör var, sorunu bulmak tamamen şans.
Önce dediklerimi dene, ilk olarak x16 alabiliyorsan dediğim kısımdan onu yap, eğer alınmıyorsa Auto seçeneği varsa sadece PCIE 5.0 slot bölümünde, çipsete ver m2_2'yi dediğim gibi. @EJDER Öyle çözdü diye hatırlıyorum E-E'de.