Ne yapalım?

• İade alıp başka hosting'e geçin

Oy: 167 93,3%
  • Üst pakete geçin

Oy: 12 6,7%

• Oy verenlerin toplamı
    179
  • Anket kapandı .
Recep bey, ben pek web hostingden anlamasam da bu sanki daha ideal gözüküyor: https://www.bluehost.com/special/homenew
Sizin gönderdiğiniz web sitesi hosting satıyor, Recep Bey ise VPS/VDS arıyor. Anlamadığınızı söylemişsiniz, şöyle söyleyebilirim. VPS/VDS bir bilgisayar iken hosting bir bilgisayara kurulmuş web sitesi barındırma yazılımı, bu yazılım ile aynı hosting birden fazla kişiye satılabiliyor. Ayriyeten VPS/VDS'e de web sitesi barındırma yazılımı kurulabiliyor. VPS/VDS'te daha fazla ayar yapabilme imkânı olduğundan VPS/VDS'e geçildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin gönderdiğiniz web sitesi hosting satıyor, Recep bey ise VPS/VDS arıyor. Anlamadığınızı söylemişsiniz, şöyle söyleyebilirim. VPS/VDS bir bilgisayar iken hosting bir bilgisayara kurulmuş web sitesi barındırma yazılımı, bu yazılım ile aynı hosting birden fazla kişiye satılabiliyor. Ayrıyeten VPS/VDS'e de web sitesi barındırma yazılımı kurulabiliyor. VPS/VDS'te daha fazla ayar yapabilme imkânı olduğundan VPS/VDS'e geçildi.

Zaten anlamadığımı söylemiştim bizim okulumuzun özel sitesinde bu kullanılıyor sanırım ondan önerdim.

Bu kadar ödüle layık görülen birde ''German Quality Since 2003'' diye ürünlerini pazarlayan bir hosting firmasının verdiği hizmet akıl alır gibi değil.
Bu firmayı hosting piyasasının içinde olan geçmişte çok tecrübe/deneyim elde etmiş çok sevdiğim bir dostuma sorduğumda kendisi uzak durmam gerektiğini söylemişti. Şimdi o dostuma bir kez daha teşekkür edeceğim.
Rezalet ötesi bir durum forum yöneticilerine çok geçmiş olsunlarımı diliyorum. Umarım en kısa sürede düzeltebilirler.
Ödüller bahane! Hizmet şahane! (!)

1734187469961.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar ödüle layık görülen birde ''German Quality Since 2003'' diye ürünlerini pazarlayan bir hosting firmasının verdiği hizmet akıl alır gibi değil.
Bu firmayı hosting piyasasının içinde olan geçmişte çok tecrübe/deneyim elde etmiş çok sevdiğim bir dostuma sorduğumda kendisi uzak durmam gerektiğini söylemişti. Şimdi o dostuma bir kez daha teşekkür edeceğim.
Rezalet ötesi bir durum forum yöneticilerine çok geçmiş olsunlarımı diliyorum. Umarım en kısa sürede düzeltebilirler.
Ödüller bahane! Hizmet şahane! (!)

Eki Görüntüle 107215
Bu SS'i tam ben atacaktım. :rofl:

Evet arkadaşlar, VPS'e geçtik neden yavaşladık? Nedeni çok basit: Hileci almanlar. Otomobillerinde hile yapan almanlar, aynı hileyi sunucuda da yapıyormuş. Adamlar SSD server satıyor, 6 çekirdekli işlemci var diyor ama performansı paylaşımlı (shared) Hosting'den yavaş.

Şimdi ben zaten en kısa sürede bu rezalete bir video yapıp bunların foyasını ortaya çıkaracağım ama paramı iade alamazsam bir üst pakete geçmem lazım. Tavsiyelerinize açığım.

güncelleme:​

İade süresini geçmişiz. Bu sunucuyu başka amaçla kullanıp bir an önce bu dolandırıcılardan çıkacağız.

Eki Görüntüle 107161

6 çekirdekli
1734191372816.webp