Yeni bir çözüm bulana kadar yavaş yavaş kullanırım siteyi, sorun yok. Bir problem gördük diye kaçacak değiliz.
Geçmiş olsun arkadaşlar.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Sizin gönderdiğiniz web sitesi hosting satıyor, Recep Bey ise VPS/VDS arıyor. Anlamadığınızı söylemişsiniz, şöyle söyleyebilirim. VPS/VDS bir bilgisayar iken hosting bir bilgisayara kurulmuş web sitesi barındırma yazılımı, bu yazılım ile aynı hosting birden fazla kişiye satılabiliyor. Ayriyeten VPS/VDS'e de web sitesi barındırma yazılımı kurulabiliyor. VPS/VDS'te daha fazla ayar yapabilme imkânı olduğundan VPS/VDS'e geçildi.Recep bey, ben pek web hostingden anlamasam da bu sanki daha ideal gözüküyor: https://www.bluehost.com/special/homenew
Son düzenleyen: Moderatör:
Hakan Yusuf
Yetkin
Sizin gönderdiğiniz web sitesi hosting satıyor, Recep bey ise VPS/VDS arıyor. Anlamadığınızı söylemişsiniz, şöyle söyleyebilirim. VPS/VDS bir bilgisayar iken hosting bir bilgisayara kurulmuş web sitesi barındırma yazılımı, bu yazılım ile aynı hosting birden fazla kişiye satılabiliyor. Ayrıyeten VPS/VDS'e de web sitesi barındırma yazılımı kurulabiliyor. VPS/VDS'te daha fazla ayar yapabilme imkânı olduğundan VPS/VDS'e geçildi.
Zaten anlamadığımı söylemiştim bizim okulumuzun özel sitesinde bu kullanılıyor sanırım ondan önerdim.
Kerim Demirkaynak
Uzman
Ev sunucusu kurmak daha mantıklı değil mi?
Celik2TR
Uzman
- Makaleler
- 3
Bu kadar ödüle layık görülen birde ''German Quality Since 2003'' diye ürünlerini pazarlayan bir hosting firmasının verdiği hizmet akıl alır gibi değil.
Bu firmayı hosting piyasasının içinde olan geçmişte çok tecrübe/deneyim elde etmiş çok sevdiğim bir dostuma sorduğumda kendisi uzak durmam gerektiğini söylemişti. Şimdi o dostuma bir kez daha teşekkür edeceğim.
Rezalet ötesi bir durum forum yöneticilerine çok geçmiş olsunlarımı diliyorum. Umarım en kısa sürede düzeltebilirler.
Ödüller bahane! Hizmet şahane! (!)
Bu firmayı hosting piyasasının içinde olan geçmişte çok tecrübe/deneyim elde etmiş çok sevdiğim bir dostuma sorduğumda kendisi uzak durmam gerektiğini söylemişti. Şimdi o dostuma bir kez daha teşekkür edeceğim.
Rezalet ötesi bir durum forum yöneticilerine çok geçmiş olsunlarımı diliyorum. Umarım en kısa sürede düzeltebilirler.
Aldığı ödül de ucuz hizmet sunduğu için : ) Recep Baltaş da muhtemelen ucuz hizmet sunduğundan tercih etti.Bu kadar ödüle layık görülen birde ''German Quality Since 2003'' diye ürünlerini pazarlayan bir hosting firmasının verdiği hizmet akıl alır gibi değil.=
Bu SS'i tam ben atacaktım.Bu kadar ödüle layık görülen birde ''German Quality Since 2003'' diye ürünlerini pazarlayan bir hosting firmasının verdiği hizmet akıl alır gibi değil.
Eki Görüntüle 107215
erdym
Üstün
Evet arkadaşlar, VPS'e geçtik neden yavaşladık? Nedeni çok basit: Hileci almanlar. Otomobillerinde hile yapan almanlar, aynı hileyi sunucuda da yapıyormuş. Adamlar SSD server satıyor, 6 çekirdekli işlemci var diyor ama performansı paylaşımlı (shared) Hosting'den yavaş.
Şimdi ben zaten en kısa sürede bu rezalete bir video yapıp bunların foyasını ortaya çıkaracağım ama paramı iade alamazsam bir üst pakete geçmem lazım. Tavsiyelerinize açığım.
güncelleme:
İade süresini geçmişiz. Bu sunucuyu başka amaçla kullanıp bir an önce bu dolandırıcılardan çıkacağız.
Eki Görüntüle 107161
6 çekirdekli
Sana bir server sağlayabilirim diye düşünüyorum mesaj gönderirsen bakalım.
Tabii ki hayır, bunun rdnsi var, firewall var sabit IPS'i var.
Tabii ki hayır, bunun rdnsi var, firewall var sabit IPS'i var.
wonderlive
Çalışkan
İllaki yurt dışı olacak diyorsanız OVH veya DigitalOcean düşündünüz mü?