- Makaleler
- 1
Site güzel, belki biraz daha oval bi tasarım tercih edilebilir sadece.
Amaca hizmet eden bir site, her şeyi cafcaflı React'la falan mı kodlamak gerekiyor?
Hocam tektük renkler var.Site renklendirilebilir,Logoları konabilir sitelerin.Herhangi bir film ve dizi platformunun fiyatını öğrenmek için illa üye olman gerekiyordu, ben de böyle yaptım. Üye olmadan fiyatları görebileceksiniz. Site tasarımı nasıl olmuş, öneriniz var mı?
Eki Görüntüle 53835
Sitenin amacı zaten belli, yani kullanıcıları fiyatı görüp sitede gezinmeyeceksin ki kullanıcıları yormayacak şekilde tasarlamak.Arkadaşlar, iyi veya sade demek bence arkadaşın kendini geliştirmesine engel, bas bayağı berbat bir şey bu, sıfır yaratıcılık, sadelik ile tembellik arasında çok ince bir çizgi vardır (hakaret etmek açısından söylemiyorum.) Bu tasarım bunu çoktan aşmış.
Ortada bir tasarım da yok, div bunlar dümdüz, içine text girilmiş, ortada hiçbir şey yok yani neye yorum yapacağıma şaşırdım.
Bazı şeyler de olmayıversin be?![]()
Hocam böyle bakmanız bana göre yanlış. Arkadaş yeni başlamış olabilir. Tecrübeli olmayabilir. İlk projesi olabilir. Bunların hepsini hesaba katıp yorum yapmanız gerekiyor. Herkes işe başlayınca profesyonel değil. İnsanların hevesini kırmak yerine hataları söylemek onun için daha iyi olur.Arkadaşlar, iyi veya sade demek bence arkadaşın kendini geliştirmesine engel, bas bayağı berbat bir şey bu, sıfır yaratıcılık, sadelik ile tembellik arasında çok ince bir çizgi vardır (hakaret etmek açısından söylemiyorum.) Bu tasarım bunu çoktan aşmış.
Ortada bir tasarım da yok, div bunlar dümdüz, içine text girilmiş, ortada hiçbir şey yok yani neye yorum yapacağıma şaşırdım.
Bazı şeyler de olmayıversin be?![]()