Arkadaşlar, iyi veya sade demek bence arkadaşın kendini geliştirmesine engel, bas bayağı berbat bir şey bu, sıfır yaratıcılık, sadelik ile tembellik arasında çok ince bir çizgi vardır (hakaret etmek açısından söylemiyorum.) Bu tasarım bunu çoktan aşmış.

Ortada bir tasarım da yok, div bunlar dümdüz, içine text girilmiş, ortada hiçbir şey yok yani neye yorum yapacağıma şaşırdım.

Bazı şeyler de olmayıversin be? :rofl:

Arkadaşlar, iyi veya sade demek bence arkadaşın kendini geliştirmesine engel, bas bayağı berbat bir şey bu, sıfır yaratıcılık, sadelik ile tembellik arasında çok ince bir çizgi vardır (hakaret etmek açısından söylemiyorum.) Bu tasarım bunu çoktan aşmış.

Ortada bir tasarım da yok, div bunlar dümdüz, içine text girilmiş, ortada hiçbir şey yok yani neye yorum yapacağıma şaşırdım.

Sitenin amacı zaten belli, yani kullanıcıları fiyatı görüp sitede gezinmeyeceksin ki kullanıcıları yormayacak şekilde tasarlamak.

Site tasarımı nasıl olmuş, öneriniz var mı?

Bence idare eder bir tasarımı var. Karanlık mod güzel olacaktır, arkadaşların dediği gibi.

Önerdiğim değişiklikleri aşağıda inceleyebilirsiniz, Tailwind CSS kullandım:

Siz keyfinize göre beğendiğiniz fikirleri kullanırsınız.

Eğer Tailwind bilginiz varsa şuradan hızlıca dilediğiniz değişiklikleri uygulayarak sonuçları gözlemleyebilirsiniz.

Hocam böyle bakmanız bana göre yanlış. Arkadaş yeni başlamış olabilir. Tecrübeli olmayabilir. İlk projesi olabilir. Bunların hepsini hesaba katıp yorum yapmanız gerekiyor. Herkes işe başlayınca profesyonel değil. İnsanların hevesini kırmak yerine hataları söylemek onun için daha iyi olur.