Yani normalde bunların fiyatları Store'da çok çok daha pahalı, ancak bazı ülkeler aracılığıyla keyleri ucuza alıp sitelere ekliyorlar ve işin daha garip kısmıysa bunlar çoğu zaman çalışabiliyor. Mesela ben de bir sene önce falan ucuza key alıp etkinleştirmiştim. O zamandan beri hiç anormallikle karşılaşmadım şahsen. Sizin bu sitelerde satılan ucuza ürün anahtarlarını alma konusunda düşünceleriniz nelerdir?
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts
Massgrave varken 20-30 lira bile olsa gerek yok. Ben zamanında key ile aktifleştirmiştim ama yakın zamanda arkadaşımın yeni bilgisayarında Massgrave ile aktifleştirdim. Kart bilgilerini giresiye kadar Massgrave ile etkinleştirmek çok hızlı, basit ve güvenli.
Yani normalde bunların fiyatları Store'da çok çok daha pahalı, ancak bazı ülkeler aracılığıyla keyleri ucuza alıp sitelere ekliyorlar ve işin daha garip kısmıysa bunlar çoğu zaman çalışabiliyor. Mesela ben de bir sene önce falan ucuza key alıp etkinleştirmiştim. O zamandan beri hiç anormallikle karşılaşmadım şahsen. Sizin bu sitelerde satılan ucuza ürün anahtarlarını alma konusunda düşünceleriniz nelerdir?
20 TL'e almıştım 3 yıl önce OEM Key. 2 3 ay önce BIOS güncellemesi yapmıştım artık kullanamıyorum. Bana kalırsa mantıklı tabii bir kaç araç ile de keye gerek kalmadan aktifleştirilebiliyor Windows. Tercih meselesi