Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam!
Bugün farklı bir rehber ile karşınızdayım.
Bugünkü konumuz, herhangi bir sitenin temasını nasıl değiştirirsiniz olacak.
Bunu bir eklenti ile yapacağız.

Eklentiyi şuraya koyayım ve benimle beraber adım adım yapılacakları izleyin.

ADIM 1: Biraz Arayüzü Öğrenelim

adım1.webp

Açılan bu pop-up sekmesine beraber göz atalım dostlarım.

Yüklü stilleri yönet:
Adından da anlaşılacağı üzere, yüklediğiniz veya halihazırda yazmakta olduğunuz stilleri bir sayfa açıp size gösterir.

Stil bul:
Bu site için varsa eğer stil bulmanıza yarar. Ancak tam olarak düzgün çalışmıyor şu an da.

ADIM 2: Stilleri Yönetmek

adım2.webp

Yüklü stilleri yönet seçeneğine bastığımızda önümüze bir sayfa açılacak. Burada kaldırmak istediğimiz, devre dışı bırakmak istediğimiz veya etkinleştirmek istediğimiz stilleri göreceğiz.

ADIM 3: Stil Bulmak

adım32png.webp

Buradan, yani stilleri yönettiğimiz kısımın sol tarafında bulunan yerden, Get Styles'a tıklıyoruz ve önümüze bir sayfa daha açılıyor. Buraya kullanıcılar CSS diliyle yaptıkları temaları yükleyebililiyorlar.

Ekran görüntüsü 2024-09-27 130015.webp

Bu şekilde.

ADIM 4: Stil Yüklemek

adım4.webp

Herhangi stili seçelim. Ben örnek olarak Techolay için yaptığım siyah temayı seçtim, dilersen göz atabilirsin. Her neyse, köşedeki işaretlediğim Install kutucuğuna basıyoruz ve her şey tamam! Artık yüklendi stil.

Dilersen daha önce de bahsettiğim gibi, Yüklü Stilleri Yönet'ten silebilir, devre dışı bırakabilirsin.

Kapanış:

Sağ olun! Herhangi sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin, dilim döndüğünce yanıtlarım. Geri bildirimlerinizi de lütfen eksik etmeyin. Hoşça, sağlıcakla kalın!