Şu an bir eklenti ile son yazılar sekmesini daha güzel hale getirmek istedim. Nasıl olmuş? Yoksa kötü mü duruyor merak ettim. Cansınız <3 Öneri de yapabilirsiniz.
Sitem:
Sitem:
Kendim de bir blog yazarı olduğum için yorum yapmak istiyorum.Şu an bir eklenti ile son yazılar sekmesini daha güzel hale getirmek istedim. Nasıl olmuş? Yoksa kötü mü duruyor merak ettim. Cansınız <3 Öneri de yapabilirsiniz.
Sitem:
Yazılar sekmesi güzel olmuş mu yoksa çok mu ayı gibi duruyor hocam onu merak ettimKendim de bir blog yazarı olduğum için yorum yapmak istiyorum.
Kendi blog sayfam üzerinde de son yazılar sekmesini kapattım çünkü karmaşık duruyor.
Sitenizdeki biraz dark renk benim hoşuma çok gitmedi ama yazılarınız güzel
Üye olunca e posta aboneliği mu oluyor acep?
Fena değil, WordPress ve PHP kullanıyorsun anlaşılan.Şu an bir eklenti ile son yazılar sekmesini daha güzel hale getirmek istedim. Nasıl olmuş? Yoksa kötü mü duruyor merak ettim. Cansınız <3 Öneri de yapabilirsiniz.
Sitem:
Resim çok büyük durdu be hocam, o yüzden eklemek istemedim. Ana blog içeriğini diyorsan, onda bir şey değiştiremiyoruz maalesef. İşte WordPress'in bazı sınırları. Eğer JS, HTML falan kullanıyor olsaydım dilediğimce yapabilirdim ancak veritabanı işi çok karışık geldiği ve önerilerden dolayı yeni bir domain ile sitemi WP'ye taşıdım.Acikcasi gayet guzel olmus.
Bir onerim de yok degil. Resimi sol tarafa kucuk sekilde koyup, sag tarafa da yazi kismini ekleyip, ustune baslik ekleseniz daha iyi olmaz mi? Mobilde cok buyuk duruyor, benim gozume batti azcik.
Su sekilde;
[ ] [Baslik]
[Resim] [Konu icerigi...]
[ ] [saat] [mesaj sayisi] [cart curt]
HTML, CSS ve JS kullansaydın evet yapardın. Style.css sağ olasın:Resim çok büyük durdu be hocam, o yüzden eklemek istemedim. Ana blog içeriğini diyorsan, onda bir şey değiştiremiyoruz maalesef. İşte WordPress'in bazı sınırları. Eğer JS, HTML falan kullanıyor olsaydım dilediğimce yapabilirdim ancak veritabanı işi çok karışık geldiği ve önerilerden dolayı yeni bir domain ile sitemi WP'ye taşıdım.
opacity: 1