Makaleler
104
Yer
İstanbul
Abi WordPress falan boş ver basın 2.3'ü şahlansın forum.

a050.gif

Recep Bey merhaba. Aydınlık/karanlık mod ayarını sosyal anasayfasında bir yere konumlandırmak mümkün mü? Reddit'teki gibi sistem ayarlarını kullanması da mümkünse çok iyi olur. Öneriler kısmında konu açacaktım ama sadece tanınmış üyeler ve moderatörlere özel olduğu için açamadım. İyi günler diliyorum. @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Abi WordPress falan boş ver basın 2.3'ü şahlansın forum.

Eki Görüntüle 68232
WordPress kötü değil. 15 yıl öncede kullanmıştım az ücretsiz site yapmadım. Ondan önce bedavasitem sitesi vardı. Mobil site yapıyordum Cebim diye site vardı. Bunlar köklü firmalar heleki WordPress kendini o günden bugüne kadar çok geliştirdi. Bir sürü ücretsiz güzel eklentileri ve Web site tasarımları da var. 15 yıl önce ilk alan adımı Natro'dan alıp WordPress kurmuştum ey gidi. Selam olsun o günlere ne kadar meraklıydım kısıtlı imkanlarla yapmaya çalışırdım.

Ben hobi olarak Blogger'dan kendime site yapmıştım. WordPress nasıl?
WordPress, çeşitli web siteleri için mükemmel bir web sitesi platformudur. Bloglamadan e-ticarete, iş ve portföy web sitelerine, WordPress çok yönlü bir CMS'dir. Kullanılabilirlik ve esneklik göz önünde bulundurularak tasarlanan WordPress, hem büyük hem de küçük web siteleri için harika bir çözümdür.

Abi WordPress falan boşver basın 2.3'ü şahlansın forum Eki Görüntüle 68232
Biz hazırız ama kullandığımız çok önemli bir eklenti henüz 2.3 için güncellenmedi maalesef.

Recep Bey merhaba. Aydınlık/karanlık mod ayarını sosyal anasayfasında bir yere konumlandırmak mümkün mü? Reddit'teki gibi sistem ayarlarını kullanması da mümkünse çok iyi olur. Öneriler kısmında konu açacaktım ama sadece tanınmış üyeler ve moderatörlere özel olduğu için açamadım. İyi günler diliyorum. @Recep Baltaş

XenForo 2.3 ile birlikte bu ayar zaten sisteme bağlı olarak değişecek ama kolay bir geçiş butonu koyabiliriz.

0.25 saniyeliğine olan bir olayı şimdilik backlogda durabilir.

Biz hazırız ama kullandığımız çok önemli bir eklenti henüz 2.3 için güncellenmedi maalesef.

XenForo 2.3 ile birlikte bu ayar zaten sisteme bağlı olarak değişecek ama kolay bir geçiş butonu koyabiliriz.

0.25 saniyeliğine olan bir olayı şimdilik backlogda durabilir.
İlginize teşekkürler heyecanla bekliyorum.