Elmas Kafa

Uzman
Arkadaşlar daha önce N11 sitesinden bir ürün almadım. Alanlarında sorun yaşadığını görmedim fakat hiç tecrübem olmadığı için soruyorum. Laptop alınır mı bu siteden?

Arkadaşlar daha önce N11 sitesinden bir ürün almadım. Alanlarında sorun yaşadığını görmedim fakat hiç tecrübem olmadığı için soruyorum. Laptop alınır mı bu siteden?

Alınır ama alırken satıcının bilindik ve güvenilir mi olduğuna bakmanız lazım. Mesela Hepsiburada platformunda bazı teknolojik aletler direkt olarak Hepsiburada tarafından satılıyor. Aynı şekilde diğer sitelerden almayı düşünürseniz bunu bir değerlendirin derim.

Dosya Ekleri

• IMG_1610.webp
    IMG_1610.webp
    192,9 KB · Görüntüleme: 69
Hocam eğer fiyat farkı yoksa Amazon'a bakabilirsin eğer satıcı Amazon ise gönül rahatlığı ile al derim fiyat farkı fazla ise sana kalmış.

Hocam satıcıyı araştır mesela satıcının ismi şikayet yaz googla. N11 da ki yorumların yeni tarihli olanlarına bak sonra düşük puanlı olanlarını incele yeni tarihli olanların son 3-6 aya bak. Bunlarla uğraşamam dersen Amazon, Hepsiburada (direk satıcı kendileri olacak), vatan, Teknosa'dan alacaksın.