resul4

Gelişen
Selam dostlar, 16 Ağustos akşamı Teblion sisteminden bir sistem satın aldım. Aynı hafta içerisinde yani dün kargoya verildi maili aldım ve zaten kargoya verildi diye çok umursamadım. Fakat birkaç saat sonra kargo takibi yapmak istediğimde kargonun hiçbir şekilde transfer sürecine girmediğini fark ettim. Neyse, galiba sistemsel hata olduğunu düşünüp yarın transfer sürecinde görürüm dedim sistemden. Fakat sabah 11.00 civarı gibi baktığımda hiçbir hareket olmadığını fark ettim ve hemen kargo şirketi olan Kolay Gelsin firmasını arayıp olayı özetledim. Onların da sadece kayıt olup fiziksel bir kargo almadıklarını belirttiler. Daha sonra Teblion'la iletişime geçtim, ürünün kargolandığını, kamera kayıtlarına bakacaklarını ilettiler.

Yaklaşık 15-20 dakika sonra tekrar aradım, kamera kayıtlarına baktıklarını ve ürünün kargolandığını söylediler. Bunun üzerine gene Kolay Gelsin şirketini aradım, Teblion'un bu şekilde söylediğini söyledim fakat gene aynı şeyi söylediler. Bu sefer gene Teblion'la iletişime geçip durumu izah ettim, onların yanlışı var deyip üzerime kapattılar.

Bu süreçte ben de Şikayetvar'dan şikayeti oluşturup durumu izah ettim. Aynı durumu bir sürü insan yaşamış. Yaklaşık 10-15 dakika sonra Teblion'dan arandım, mağduriyetimi gidermek için aynı topladığım sistemin aynısını şu an toplayıp akşam 5-6 sularında Yurtiçi Kargo'ya vereceklerini söylediler.

Akşam 5 gibi tekrar arayacağım, bakalım gerçekten vermişler mi. Burada demek istediğim olay, o kadar araştırmama rağmen adamlar koca bir site fakat çok vasatlar ve çalışanlar hiçbir şey bilmiyor. Onlar kargoya, kargo onlara suç atıp duruyor. Siz siz olun oradan ürün almayın, ben yandım, siz yanmayın.

IMG_0434.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar, 16 Ağustos akşamı teblion sisteminden bir sistem satın aldım. Aynı hafta içerisinde yani dün kargoya verildi maili aldım ve zaten kargoya verildi diye çok umursamadım. Fakat birkaç saat sonra kargo takibi yapmak istediğimde kargonun hiçbir şekilde transfer sürecine girmediğini fark ettim. Neyse, galiba sistemsel hata olduğunu düşünüp yarın transfer sürecinde görürüm dedim sistemden. Fakat sabah 11.00 civarı gibi baktığımda hiçbir hareket olmadığını fark ettim ve hemen kargo şirketi olan kolay gelsin firmasını arayıp olayı özetledim. Onların da sadece kayıt olup fiziksel bir kargo almadıklarını belirttiler. Daha sonra Teblion'la iletişime geçtim, ürünün kargolandığını, kamera kayıtlarına bakacaklarını ilettiler.

Yaklaşık 15-20 dakika sonra tekrar aradım, kamera kayıtlarına baktıklarını ve ürünün kargolandığını söylediler. Bunun üzerine gene kolay gelsin şirketini aradım, Teblion'un bu şekilde söylediğini söyledim fakat gene aynı şeyi söylediler. Bu sefer gene Teblion'la iletişime geçip durumu izah ettim, onların yanlışı var deyip üzerime kapattılar.

Bu süreçte ben de Şikayetvar'dan şikayeti oluşturup durumu izah ettim. Aynı durumu bir sürü insan yaşamış. Yaklaşık 10-15 dakika sonra Teblion'dan arandım, mağduriyetimi gidermek için aynı topladığım sistemin aynısını şu an toplayıp akşam 5-6 sularında Yurtiçi Kargo'ya vereceklerini söylediler.

Akşam 5 gibi tekrar arayacağım, bakalım gerçekten vermişler mi? Burada demek istediğim olay, o kadar araştırmama rağmen adamlar koca bir site fakat çok vasatlar ve çalışanlar hiçbir şey bilmiyor. Onlar kargoya kargo, onlara suç atıp duruyor. Siz siz olun oradan ürün almayın, ben yandım, siz yanmayın.

Eki Görüntüle 274876

Siz nereden bileceksiniz deyip kapatmışlardı aynı şekilde şikayetvara yazınca aramışlardı.

"Sistemi topladık verdik." dedikten sonra mağduriyetinizi gidermek için "Tekrar topladık." diyorlar. İnsan bi' sorgular bizim topladığımız sistem nerede diye. Rastgele sallamışlar.

Siz nereden bileceksiniz deyip kapatmışlardı aynı şekilde şikayetvara yazınca aramışlardı.

Hocam siz nasıl çözdünüz olayı.

"Sistemi topladık verdik." dedikten sonra mağduriyetinizi gidermek için "tekrar topladık." diyorlar. İnsan bi' sorgular bizim topladığımız sistem nerede diye. Rastgele sallamışlar.

Salıyorlar zaten kargocu adamlar zaten bize fiziken verilmemiş diyorlar yani kargo haklı adamlar vermemiş bir de üstüne kamera kayıtlarına baktık diyorlar.