Çeyizlik sıvı soğutma yerine altın, dolar vs. alman daha mantıklı olmaz mı? 2 yıl sonra alacağın işlemciye uydurmak için belki de aparat kovalayacaksın ya da daha iyi modeller çıkacak.

Çeyizlik sıvı soğutma yerine altın, dolar vs. alman daha mantıklı olmaz mı? 2 yıl sonra alacağın işlemciye uydurmak için belki de aparat kovalayacaksın ya da daha iyi modeller çıkacak.

Çeyizlik derken ileride sistem toplamak için alacaktım. Ancak alamadım kart hata verdi.🫠

Çeyizlik derken ileride sistem toplamak için alacaktım. Ancak alamadım kart hata verdi.🫠
Biliyorum ondan söyledim zaten. İlerde alacağın işlemciye uyacak mı? Uyması için aparat alman gerekecek mi? Daha iyisi çıkacak mı? Teknoloji böyle şimdi alayım sonra kullanayım olmaz. Paran varsa altın al, koy kenara. Değer kaybetmez. İstediğini 2 yıl sonra alırsın.

Biliyorum ondan söyledim zaten. İleride alacağın işlemciye uyacak mı? Uyması için aparat alman gerekecek mi? Daha iyisi çıkacak mı? Teknoloji böyle şimdi alayım sonra kullanayım olmaz. Paran varsa altın al, koy kenara. Değer kaybetmez. İstediğini 2 yıl sonra alırsın.

AMD soket değiştirmeyecek uzun bir süre o yüzden dert olmazdı.