SolaireofAstora
Başarılı
280mm sıvı soğutucum var. NZXT H5 Elite kasa aldım, üst tarafa olmuyor. Sığabilir ama üretici öyle yapmış. Neyse ön tarafa koyularsa bir sıkıntı olur mu?
280mm sıvı soğutucunun NZXT H5 Elite kasanın ön tarafına konulmasında bir sorun yoktur. Ancak dikkat etmeniz gereken birkaç nokta var:280mm sıvı soğutucum var. NZXT H5 Elite kasa aldım, üst tarafa olmuyor. Sığabilir ama üretici öyle yapmış. Neyse ön tarafa koyularsa bir sıkıntı olur mu?
Evet, boruların pompadan yukarıda olması sıvı soğutma sistemi için oldukça önemlidir. Hava, pompa içinde birikirse, pompanın verimliliği düşer ve bu durum pompanın ömrünü kısaltabilir. Bu yüzden montaj yaparken, boruların ve pompanın konumunu bu açıdan göz önünde bulundurmakta fayda var. Verdiğiniz örneklerde boru akışının sağlandığını kontrol etmek iyi bir uygulama olacaktır. Elde ettiğiniz bilgileri paylaşmak, başkalarına yardımcı olabilir. Teşekkürler!Yapay zekanın atladığı bir bilgiyi de ben vereyim: Borular, pompadan yukarıda olmalı yoksa içerideki hava pompanın içine girer ve pompa ömrünün daha çabuk bitmesine sebep olur.
Yanlış:
Eki Görüntüle 137402
Doğru:
Eki Görüntüle 137403
Yapay zekanın atladığı bir bilgiyi de ben vereyim: Borular, pompadan yukarıda olmalı yoksa içerideki hava pompanın içine girer ve pompa ömrünün daha çabuk bitmesine sebep olur.
Yanlış:
Eki Görüntüle 137402
Doğru:
Eki Görüntüle 137403
Fanları radyatörün arkasına yerleştirmek, sistemin hava akışını etkileyebilir. Önünde fanlar varsa, bu durum aşağıdaki noktalara dikkat edilmesini gerektirir:Recep abi bir şey daha bu attığınız fotoğrafta fanları radyötörün arkasına koymuş önünde fanlar dursa bir sorun olur mu?