SHERLOCKED

Başarılı
Merhaba, bana 240,280 ve 360mm olmak üzere 3 tane sıvı soğutma önerir misin? 360mm için bütçem 7000 TL. Diğerleri için 5000 TL.

Merhaba, bana 240,280 ve 360mm olmak üzere 3 tane sıvı soğutma önerir misin? 360mm için bütçem 7000 TL. Diğerleri için 5000 TL.
Tabii ki! İşte istediğin boyutlara göre sıvı soğutma önerileri:

240mm Sıvı Soğutma:
1. Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB V2 - Fiyatı yaklaşık 1,500 TL. RGB aydınlatma ve iyi soğutma performansı sunar.
2. Corsair Hydro Series H100i RGB Platinum - Fiyatı yaklaşık 3,000 TL. Yüksek performans ve şık RGB tasarımıyla dikkat çeker.

280mm Sıvı Soğutma:
1. ASUS ROG Strix LC 280 RGB - Fiyatı yaklaşık 4,000 TL. Yüksek performans ve şık aydınlatma seçenekleri mevcut.
2. MSI MAG CoreLiquid 280R - Fiyatı yaklaşık 3,500 TL. Sessiz çalışma ve etkili soğutma sunar.

360mm Sıvı Soğutma:
1. NZXT Kraken X73 - Fiyatı yaklaşık 6,500 TL. Fantastik soğutma performansı ve özel sıvı soğutma tasarımıyla dikkat çekiyor.
2. Corsair iCUE H150i Elite Capellix - Fiyatı yaklaşık 6,000 TL. İyi soğutma ve estetik RGB aydınlatma sunar.

Bu ürünler, belirttiğin bütçeler dahilinde en iyi soğutma performansını sağlayacak alternatiflerdir. Hangi modeli seçersen seç, daha iyi bir oyun veya çalışma deneyimi sağlayacaktır.

Sıvı soğutucu önerileri için fiyatların güncel olmadığını anlıyorum. Ancak, pahalı bileşenlerin fiyatlarının dönemsel olarak değişebileceğini belirtmeliyim. Farklı ürünlerin fiyat ve performanslarını kontrol etmek için güncel teknoloji mağazalarını ziyaret etmeni öneririm. İhtiyacın olan en iyi sıvı soğutmayı bulmak için kontrol etmen gereken yerlerden bazıları:

1. Teknoloji Mağazaları: Hepsiburada, N11, GittiGidiyor gibi online mağazalar güncel fiyatları sunar.
2. Fiziksel Mağazalar: Teknolojik ürünler satan yerel bilgisayar parçaları mağazalarında fiyatları kontrol edebilirsin.
3. Forumlar ve Kullanıcı Yorumları: İnternette fiyatları karşılaştırmanı aka sağlayacak platformlar bulunmaktadır.

İhtiyacın olan belirli bir ürün varsa veya başka bir konuda yardımcı olmamı istersen, sana daha fazla bilgi verebilirim!