Thanos
Üstün
sıvı soğutmasının problemli olma ihtimaline karşın açmamasını önerdim.Bilgisayarı kapalı tutma nedenini anlayamadım? Neden?
sıvı soğutmasının problemli olma ihtimaline karşın açmamasını önerdim.Bilgisayarı kapalı tutma nedenini anlayamadım? Neden?
Sıvı soğutma suyunu değiştirmek risklidir, tek hatadan tüm parça fişi çekebilir. Servise yollayın.Thermalright Frozen Horizon 360 kullanıyorum, ilk yıllar işlemci boşta 20, yük altında maks. 45-50 görüyordu, şu an macun değiştirmeme rağmen sıcaklıkları 65-70 derceye çıktı, yeni sıvı soğutucu suyu alsam eski haline döner mi?
Maksimum 65-70 görüyormuş. Daha ne olacak ki?sıvı soğutmasının problemli olma ihtimaline karşın açmamasını önerdim.
İşlemciniz nedir? Kac yildir kullaniyorsunuz bu arada? Thermalright'in AiO'larina dair uzun kullanim deneyimi pek yok elimizde de sormak istedim.Thermalright Frozen Horizon 360 kullanıyorum, ilk yıllar işlemci boşta 20, yük altında maks. 45-50 görüyordu, şu an macun değiştirmeme rağmen sıcaklıkları 65-70 derceye çıktı, yeni sıvı soğutucu suyu alsam eski haline döner mi?
@pawEn, İşlemci bir 2 yıllık falan, R5 5600. Normalde 4.8GHz kullanıyorum, 4.8GHz de Max 55 görüyordum, sonradan sıcaklıkları artmaya başlayınca 4.6 düşürdüm ama sıcaklık aynı, 70'e çıkıyordu, bu arada sıvı soğutucu üst panele takılı, tozlu değil.
Sıcaklıklar böyle artınca termal macun değiştirdim, ucuz diye aeronaut aldım, değişmedi, kaliteli diye ve pump out olmaması için sonra pullwark bold geçtim ama düşüş olmadı.
Statik 4.8 ile o işlemcinin yük altında 45-50 görmesi imkansız bu arada. Veya PBO yaptın diyelim gene 45-50 görmesi imkansız.@pawEn, İşlemci bir 2 yıllık falan, R5 5600. Normalde 4.8GHz kullanıyorum, 4.8GHz de Max 55 görüyordum, sonradan sıcaklıkları artmaya başlayınca 4.6 düşürdüm ama sıcaklık aynı, 70'e çıkıyordu, bu arada sıvı soğutucu üst panele takılı, tozlu değil.
Sıcaklıklar böyle artınca termal macun değiştirdim, ucuz diye aeronaut aldım, değişmedi, kaliteli diye ve pump out olmaması için sonra pullwark bold geçtim ama düşüş olmadı.