Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
1
Yer
Coruscant
Forum içi siyasetten nefret ediyorum fakat ana sayfamda birçok siyaset konusu yer kaplıyor. Kısacası siyaset konularını görmek istemiyorum. Sırf siyaset konusu görmemek için "Dünya ve Türkiye gündemi" kategorisini göz ardı ettim ve şimdi siyaset konuları "konu dışı" kategorisi altında açılmaya başlandı. "konu dışı" kategorisinde iyi konular açılabildiği için göz ardı etmek istemiyorum. Tek tek bütün siyaset konularını da göz ardı etmek istemiyorum. Siyaset kategorisi açılırsa en azından kategoriyi göz ardı ederek bütün siyaset konularından kurtulabilirim. (Not: Sadece kendim için değil tahminim benim gibi düşünen birçok forum üyesi vardır.)

Artı 67 Eksi
Beni ilgilendirmiyor… Siyaset Bilimi uzmanı var da ben mi göremedim…
İlla uzman olacak demiyorum. Uzman olmasa bile ilgileneni var bu konunun. Seni ilgilendirmiyorsa bu alt kategori açıldığı an göz ardı edebilirsin. Beni de ilgilendirmiyor bu konu. Ama bunu yasaklayarak çözemeyiz. Ha siyaset eğer forum içerisinde huzursuzluğa sebep olursa gerekli aksiyonlar alınır, orası ayrı mesele.

Çok doğru, katılıyorum da yasaklamak bir çözüm değil. Ayrı bir kategori açılırsa rahat rahat konuşmak isteyenler konuşur, konuşmak istemeyen de göz ardı eder.
Siyaset konuları açıldığına ve yanıtlar geldiğine göre bu konuları konuşmak isteyen bir kitle de var forumda. Haksızlık etmeye gerek yok.

Malum sitede neredeyse komple yasaklandı buraya dadandılar şimdi yeter yahu. Yasaklayın gitsin siyaset haber mi burası?
Burası o değil burası bu değil burası ne o zaman hocam ne işe yarıyo burası.

Siyaset kategorisi fazlasıyla mantıklı bir öneri, kafam attığında kapar bakacağımda açarım tatlı olur.

Teknoloji sitesin de siyaset olayını gereksiz buluyorum. O yüzden artıladım umarım çare bulurlar. Şu an ana sayfamın yarısı seçim ile ilgili

Haber paylaşan Biri'de benim şahsi fikrim seçimden sonra zaten sular durulur fazla siyaset haberi çıkmaz diye düşünüyorum. Zaten siyaset haberine bakacak arkadaşlar sakin çabucak sinirlenmeyen insanlar bakmalı veya bazı arkadaşların fikrine saygı duyanlar bakmalı. Fakat tabii ki burada ki arkadaşlar nasıl ön görüyorsa o olsun.

Hayatın ta kendisi siyaset. Ama gariptir nedense hayatı yasaklamaya yönelik öneriler geliyor. Siyaseti, sadece siyasi partiler özelinde olan bir kurum zannediyorsunuz çünkü belli ki yeterince kaba etler yanmamış.

Ama yarın bir gün yandığında işin ciddiyetini fark edeceksiniz. O andan itibaren siyaseti zorla hayatınızdan çıkaracak fırsatınız da olmayacak.

İşin özü, yasaklamaya yokum. Ayrı bir kategori açılır, çok isteyen göz ardı eder.

2 farklı öneri yapmamın sebebi yönetimin bu konu ile ilgili düşünceleri bilmememden kaynaklı. Lütfen artı oy verdikten sonra hangisinin daha mantıklı geldiğini yazın ki yönetim konuyu görürse forum sakinlerinin düşüncelerini görsün.