Detaylar
Kim cevapladı?MamiDigital
Yetkin
SMS ayarları dermisiniz.Merhaba @MamiDigital yanıtınız için teşekkür ederim.
İşlemler bölümündeki seçenekleri paylaşıyorum:
Eki Görüntüle 17948Eki Görüntüle 17949Eki Görüntüle 17950Eki Görüntüle 17951
MamiDigital
Yetkin
Merhaba @MamiDigital yanıtınız için teşekkür ederim.
SMS ayarları dedim. Şimdi ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 17953
Ekranda bir şey gözükmüyor ki.
Sms ayarlarima bi baksana.Merhaba @MamiDigital yanıtınız için teşekkür ederim.
İşlemler bölümündeki seçenekleri paylaşıyorum:
Eki Görüntüle 17948Eki Görüntüle 17949Eki Görüntüle 17950Eki Görüntüle 17951
GyRFaLCoN03
Başarılı
Gelen mesajların en sonundaki B*** kodları ile tek tek manuel engellemeniz gerekiyor. Tabi bazı uyanıklar sizlerin almayı istediğiniz mesajların kodları ile gönderiyor. Örneğin İçişleri bakanlığı, Türkcell bilgilendirme numarası olan B002 kodu ile gönderip canımı aşırı sıkmaktadır.
Siz mesaj sonundaki B353 kodunu engelleyerek bu mesajı bir daha almamayı seçebilirsiniz.
B353 kodu alttaki firma tarafından kullanılıyor. Ücretini ödeyen size istediği mesajı atabiliyor. Rahatca engellenebilir.
Hangi kodları kimlerin kullandığına bakarak isterseniz gerekli gördükleriniz haricinde tümünü engelleyebilirsiniz.
www.digicell.com.tr
Not= Bazı online alışveriş siteleri de bu kodlar ile doğrulama numarası kargo takibi gibi sms'leri atıyorlar onları engellememeye dikkat edin. Örnek; Amazon B043 kullanmaktadır.
Siz mesaj sonundaki B353 kodunu engelleyerek bu mesajı bir daha almamayı seçebilirsiniz.
B353 kodu alttaki firma tarafından kullanılıyor. Ücretini ödeyen size istediği mesajı atabiliyor. Rahatca engellenebilir.
Hangi kodları kimlerin kullandığına bakarak isterseniz gerekli gördükleriniz haricinde tümünü engelleyebilirsiniz.
Operatör kodları - Türkiye operatör kodları - operator kodları
Tüm Türkiye'nin operatör kodları, operatör kodları, operator kodları, gsm kodu, b066 kimdir, btk, btk operatör kodu, hangi operatör, turkcell, vodafone, turk telekom
www.digicell.com.tr
Not= Bazı online alışveriş siteleri de bu kodlar ile doğrulama numarası kargo takibi gibi sms'leri atıyorlar onları engellememeye dikkat edin. Örnek; Amazon B043 kullanmaktadır.
Son düzenleme:
MamiDigital
Yetkin
Merhaba @MamiDigital yanıtınız için teşekkür ederim. 2222'ye mesaj gönderdim ancak engellenmedi. Para istiyor.
Eki Görüntüle 17975Eki Görüntüle 17976Eki Görüntüle 17977
Hocam en iyisi SMS gelsin başka bir çözüm yok.
GyRFaLCoN03
Başarılı
Bir üst mesajımı editledim. Kodu engelleyerek kurtulabilirsin.Merhaba @MamiDigital yanıtınız için teşekkür ederim. 2222'ye mesaj gönderdim ancak engellenmedi. Para istiyor.
Eki Görüntüle 17975Eki Görüntüle 17976Eki Görüntüle 17977
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
BIOS güncellemesi sonrası Game Garaj laptopun interneti anlık kopuyor