Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Google mesajlar ile cozebilirsin bu durumu. Konudan biraz bagimsiz ulan suya zam yapilma sebebi sizsiniz zaten. Akil tutulmasi yemin ediyorum. @Recep Baltaş hocam bir ara secimlere gir sirf oyunculara bile vaatler versen ilk turu gecersin bak samimi soyluyorum.
MamiDigital
Yetkin
2222'ye SMSENGELLE yazıp gönderin.Merhaba arkadaşlar, Turkcell faturalı kullanıcısıyım. Bugün tarafıma AKP'den SMS gönderildi. Siyasi SMS nasıl engellenir?
Eki Görüntüle 17929
Engellemek istediğiniz siyasi partinin adını da ekleyebilirsiniz (örneğin, SMSENGELLE AKP).
RoaringLion
Üstün
Oyuncu nüfusunu topla %25 etmez. Koyun gütmek için çoban olmak gerek. Recep Baltaş da çoban değil.Google mesajlar ile cozebilirsin bu durumu. Konudan biraz bagimsiz ulan suya zam yapilma sebebi sizsiniz zaten. Akil tutulmasi yemin ediyorum. @Recep Baltaş hocam bir ara secimlere gir sirf oyunculara bile vaatler versen ilk turu gecersin bak samimi soyluyorum.
MamiDigital
Yetkin
2. Yöntem:Merhaba arkadaşlar, Turkcell faturalı kullanıcısıyım. Bugün tarafıma AKP'den SMS gönderildi. Siyasi SMS nasıl engellenir?
Eki Görüntüle 17929
Turkcell Uygulaması'na giriş yapın.
"Hesabım" menüsünden "Ayarlarım"ı seçin.
"Turkcell'den Gelen SMS'ler" seçeneğine tıklayın.
"Siyasi Mesajlar" seçeneğini devre dışı bırakın.
Onun da %80'i 18 yaş altıOyuncu nüfusunu topla %25 etmez. Koyun gütmek için çoban olmak gerek. Recep Baltaş da çoban değil.
Oyuncu nüfusunu topla %25 etmez. Koyun gütmek için çoban olmak gerek. Recep Baltaş da çoban değil.
Hocam çoban olmasina gerek yok yeni yuzler iyidir. Komedyen Cumhurbaşkanı olabiliyorsa baska bir ulkede Recep hocada olabilir.
pars
Üstün
Merhaba @Chef @MamiDigital @RoaringLion @1424 yanıtınız için teşekkür ederim.
Turkcell uygulamasını açtım. Şimdi nereyi açmalıyım?
MamiDigital
Yetkin
Merhaba @Chef @MamiDigital @RoaringLion @1424 yanıtınız için teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 17946
Turkcell'den gelen SMS'ler seçeneği var mı?
Yeni konular
-
-
-
BIOS güncellemesi sonrası Game Garaj laptopun interneti anlık kopuyor
- Charles Darwin
-
-
-
-
-