Detaylar
Kim cevapladı?SadeceZinzap
Uzman
BitDefender ve Malwarebytes iyi bayağı.
Blackraven
Üstün
Windows güvenlik duvarı. Hem bedava, hem gereksiz pop-up'lar ile kafamı ağrıtmıyor hem de gereksiz yere %0.01 bile olsa bilgisayarımı yavaşlatmıyor. Eğer ki internetten Yüzüklerin Efendisi izleyeceğim diye Yüzüklerinefendisi.exe diye 10 KB'lık dosyayı indirip bilgisayarınıza kurmuyorsanız virüslenmenize imkan yok.
- Makaleler
- 5
En iyi antivirüs programı diye bir şey yoktur. Antivirüs çözümlerinin performansı dönemden döneme sürekli değişmekte. Ama benim öznel yorumuma göre en büyük 3 AV çözümü şirketi: BitDefender, Kaspersky, ESET.
yusufumm07
Üstün
Reklam engelleme tarayıcılı kullanırsan sorun çıkmaz, Windows Defender bile kullanmıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 5
Eğer gerçekten sadece Windows Firewall'u kastediyorsanız, Windows Defender tarafını devre dışı bırakıyorsanız böyle bir şeyi önermemekle birlikte tercihinize saygı duyarım. Ama Windows Defender Gerçek Zamanlı Koruma eğer sisteminizde aktifse, onun modern antivirüs çözümlerinden daha fazla false-alarm vereceğinden, daha fazla UI hataları yaşatacağından, daha fazla kaynak kullanacağından haberdar olun isterim.Windows güvenlik duvarı. Hem bedava, hem gereksiz pop-up'lar ile kafamı ağrıtmıyor hem de gereksiz yere %0.01 bile olsa bilgisayarımı yavaşlatmıyor. Eğer ki internetten Yüzüklerin Efendisi izleyeceğim diye Yüzüklerinefendisi.exe diye 10 KB'lık dosyayı indirip bilgisayarınıza kurmuyorsanız virüslenmenize imkan yok.
Şu anda birçok modern antivirüs çözümü yanlış alarm ve sistem performans etkisi konusunda Microsoft Defender'a göre daha iyi performans veriyor. Hem benim gözlemlerime göre, hem de bağımsız laboratuvar testlerinin raporlarına göre.