Lumine
Yetkin
Tamam işte yukarıda dediğin cümleye katilmadigim noktayı belirttim. Bir işletim sisteminin eski olmasının hafif olmasıyla alakası yok.
Tamam işte yukarıda dediğin cümleye katilmadigim noktayı belirttim. Bir işletim sisteminin eski olmasının hafif olmasıyla alakası yok.
Bugünkü donanımlara sahip bilgisayarlar için konuşuyoruz, dönemi ilgilendirmiyor.Windows 8 ve Vista da hafif oluyor sizin dediğinize göre.
İyi bugünün donanımına göre konuşalım. Donanımın iyi olması işletim sisteminin iyi olduğu anlamına mı geliyor? Windows 10 ve 11 in hali ortada. Gereksiz önceden gelmiş uygulamalar, donunuza kadar alan telemetri mi işletim sistemini iyi yapıyor? Diğerlerinde yoktu demiyorum ancak bu iki işletim sisteminde çok fazla.Döneminin donanımlarına göre tasarlandığı için bugünkü bilgisayarlarda çok daha hafif çalışıyor.
Bugünkü donanımlara sahip bilgisayarlar için konuşuyoruz, dönemi ilgilendirmiyor.
Donanımın iyi olması işletim sisteminin iyi yaptığını mı söyledim? Win 10 ve Win 11'in halinde ne var mış? Win 8.1 Steam bile desteklemiyor. Senin dediğin şey çok mantıksız, 2005 yılındaki bir oyun günümüzdeki sistemlerde daha rahat çalışır ama adam optimizasyon yapmadıysa biz ne yapabiliriz? O anki sistemlere ve kaynaklara göre oyunu dizayn etmişler bir şeyi değiştirmiyor.İyi bugünün donanımına göre konuşalım. Donanımın iyi olması işletim sisteminin iyi olduğu anlamına mı geliyor? Windows 10 ve 11 in hali ortada. Gereksiz önceden gelmiş uygulamalar, donunuza kadar alan telemetri mi işletim sistemini iyi yapıyor? Diğerlerinde yoktu demiyorum ancak bu iki işletim sisteminde çok fazla.
Hız ve stabilize anlamında iyi dedim. Program desteği bakımından iyi mi dedim? Bir de Windows 10 ve 11'in halinde ne var mış yazmışsın ya. Daha fazla tartışmak kendime hakaret olur.