Ne yazdın? Bütün soruna cevap verdim.Beğenmeme atacağına cevap verebilirsin son mesajıma.
Detaylar
Kim cevapladı?Lumine
Yetkin
Lumine:
Sen benim Windows 11 hakkında yazdıklarıma cevap versene. Takmış o cümleye. Devamında neden iyi olduğunu açıkladım o cümlede. Cümleyi neden cimbizliyorsun?
Sen demeden ben söyleyeyim ekranın azizliğine uğrayıp mesajı erken gönderdim.
Windows 11 hakkında ne dedin?Lumine:
Sen benim Windows 11 hakkında yazdıklarıma cevap versene. Takmış o cümleye. Devamında neden iyi olduğunu açıkladım o cümlede. Cümleyi neden cimbizliyorsun?
Lumine
Yetkin
Bloatware dolu olduğunu söyledim, donuna kadar telemetri aldigini söyledim. Ayrıca diğerlerinde de olup bu kadar fazla olmadığını söyledim.
Bloatware dolu olduğunu söyledim, donuna kadar telemetri aldigini söyledim. Ayrıca diğerlerinde de olup bu kadar fazla olmadığını söyledim.
Gereksiz uygulama silersin, telemetri kapanıyorsa kapatırsın.
Kapanmasın bir şey olmaz.Ev sürümünde telemetri kapanmıyor. 3.taraf uygulamalarla kapatılması gerek. Sence normal bir ev kullanıcısı bununla uğraşmak zorunda mı? Ayrıca bazı uygulamaları kaldırmak için (örnek: edge)
40 takla atmak gerekiyor.
Eskinin akıllı telefon işletim sistemi diyebiliriz. İnternet var, mail var, MP3 çalıyor, uygulama yükleniyor ve uygulama mağazası da var. Facebook da vardı bir de o zamanlari kullanılıyordu.
Windows 8.1 en hızlı Windowsdur benim için. Yıllarca kullandım bir sorun yaşamadım ama artık devri geçti. Şuan 11 öneriyorum. Hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar.
Linux önermek isterdim ama sorun yaşamadığım bir dağıtım yok. İllaki bir şeyler çıkıyor ve tekrar Windows'a dönüyorum.
Linux önermek isterdim ama sorun yaşamadığım bir dağıtım yok. İllaki bir şeyler çıkıyor ve tekrar Windows'a dönüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar