Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
- Arch
- Mac
- Ubuntu, Fedora, zart zurt
- Windows
- Windows
- Arch
- Mac
- Ubuntu, Fedora zart zurt
Windows 95/98 döneminden beri sadece Windows kullandım. Kesinlikle Windows XP'den aldığım keyfi hiçbir Windows sürümü veremedi. Keşke Windows XP Remake çıksa. 
Windows tarafında bence Windows 8.1. hız ve stabilize anlamında Windows 10 ve 11'den daha iyiydi. İnsanlar başlat menüsüne alışamadığı için kötülüyor.
Windows 10 ve 11 modern sistemler için. Windows 8.1, modern donanımların tüm potansiyelini kullanamaz.
Lumine
Yetkin
Windows 10 ve 11 modern sistemler için. Windows 8.1, modern donanımların tüm potansiyelini kullanamaz.
Günümüz modern sistemlerinde kullanılamayacağının bende farkındayım. Zaten hız ve stabilize anlamında dedim. Windows 10 ve 11 bu konuda Windows 8.1'in yanına yaklaşamaz. Windows 11'i iyi bir sistemde de kullansan illa bir hata yaşanıyor.
Eski işletim sistemi olduğu için daha hafif olması çok normal.Günümüz modern sistemlerinde kullanılamayacağının bende farkındayım. Zaten hız ve stabilize anlamında dedim. Windows 10 ve 11 bu konuda Windows 8.1'in yanına yaklaşamaz. Windows 11'i iyi bir sistemde de kullansan illa bir hata yaşanıyor.
Lumine
Yetkin
Windows 8 ve Vista da hafif oluyor sizin dediğinize göre. Windows 8 ve Vista optimize açısından berbattı. Vistayı da döneminin en iyi bilgisayarları çalıştırırken zorlanıyordu.Eski işletim sistemi olduğu için daha hafif olması çok normal.
Windows 8 ve Vista da hafif oluyor sizin dediğinize göre. Windows 8 ve Vista optimize açısından berbattı. Vista'yı da döneminin en iyi bilgisayarları çalıştırırken zorlanıyordu.
Windows 8 ve Vista'yı yapamadılar ki hızlı olsun.