Geraltın kılıcı
Üstün
Bu gün aşağı ırkları köleleştirecek miyiz?
Bu gün aşağı ırkları köleleştirecek miyiz?
Benim bildiğim İsmet İnönü Cumhuriyeti getirdi. Hatta Türkiye Cumhuriyet 7 yıl kadar İslam Cumhuriyeti idi sonradan İsmet İnönü'nün meclise teklif sunması ile Cumhuriyet oldu.İyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sistem ile Cumhuriyet yönetimidir.
Tıpkı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de uyguladığı yaptığı gibi!
Hayır. Tercihim sosyalist tek partili totaliter rejim. Açmam gerekirdi yoksa akla ressam geliyor elbet.
Cumhuriyetin ilanı, hukukî olarak Türkiye Büyük Millet Meclisinin 29 Ekim 1923 günü gerçekleşen oturumunda Mustafa Kemal'in hazırladığı anayasa değişikliği teklifinin kabul edilmesiyle Türk devletinin yönetim şeklinin cumhuriyet olarak belirlenmesidir.Benim bildiğim İsmet İnönü Cumhuriyeti getirdi. Hatta Türkiye Cumhuriyet 7 yıl kadar İslam Cumhuriyeti idi sonradan İsmet İnönü'nün meclise teklif sunması ile Cumhuriyet oldu.
Kesinlikle. Soruyu Türkiye dışında 0'dan bir ülke olarak değerlendireceksek.
Yine uygunsuz olur. Bu sefer gelişim belirli bir noktadan sonra kısıtlanır.Hayır. Tercihim sosyalist tek partili totaliter rejim. Açmam gerekirdi yoksa akla ressam geliyor elbet.
Devlet olmadan adalet sistemini uygulamadığın için kısa bir süre sonra ülke yok olur.Kesinlikle. Soruyu Türkiye dışında 0'dan bir ülke olarak değerlendireceksek.
Liberalizm. Devletin gücü 0 olmalı, devlet senin hizmetçin olmalı.
Piyasa özgür olmalı. İnsan özgür olmalı.
Yok o gerçek bir bilgi değildir. İlk Cumhuriyet olarak kurulmadı yani.Cumhuriyetin ilanı, hukukî olarak Türkiye Büyük Millet Meclisinin 29 Ekim 1923 günü gerçekleşen oturumunda Mustafa Kemal'in hazırladığı anayasa değişikliği teklifinin kabul edilmesiyle Türk devletinin yönetim şeklinin cumhuriyet olarak belirlenmesidir.
Kaynakça: Türkiye'de cumhuriyetin ilanı - Vikipedi
Sizin dediğiniz Demokrasi.
Yani beyefendi Parası olmayan sağlığa erişemesin diyorsun.Kesinlikle. Soruyu Türkiye dışında 0'dan bir ülke olarak değerlendireceksek.
Liberalizm. Devletin gücü 0 olmalı, devlet senin hizmetçin olmalı.
Piyasa özgür olmalı. İnsan özgür olmalı.
Öyle bir şey yok. Devletin gücü 0 olmalı demek devlet olmaması değil, senin başkasının özgürlüğünü kısıtlamadığın sürece sana karışamaz demek.Devlet olmadan adalet sistemini uygulamadığın için kısa bir süre sonra ülke yok olur.