Geraltın kılıcı
Üstün
Dediğiniz demokrasi.Öyle bir şey yok. Devletin gücü 0 olmalı demek devlet olmaması değil, senin başkasının özgürlüğünü kısıtlamadığın sürece sana karışamaz demek.
Adalet liberalizmin temellerindedir, herkes hukukta eşittir.
Dediğiniz demokrasi.Öyle bir şey yok. Devletin gücü 0 olmalı demek devlet olmaması değil, senin başkasının özgürlüğünü kısıtlamadığın sürece sana karışamaz demek.
Adalet liberalizmin temellerindedir, herkes hukukta eşittir.
Aynen öyle. Devletin, halkın üzerinden kontrol gücü olmamalı. Bilakis devlet, halk için olmalıdır. Adalet, sağlık hizmeti vesaire her şeyi sağlaması lazımdır.Kesinlikle. Soruyu Türkiye dışında 0'dan bir ülke olarak değerlendireceksek.
Liberalizm. Devletin gücü 0 olmalı, devlet senin hizmetçin olmalı.
Piyasa özgür olmalı. İnsan özgür olmalı.
Hilafet 1924'te lağv edilmişti.Yok o gerçek bir bilgi değildir. İlk Cumhuriyet olarak kurulmadı yani.
Bu da zor ve mantıksız. Bu durumda insanlar kendi bölgelerini oluşturabilir. Bu da asayişi etkiler.Aynen öyle. Devletin, halkın üzerinden kontrol gücü olmamalı. Bilakis devlet, halk için olmalıdır. Adalet, sağlık hizmeti vesaire her şeyi sağlaması lazımdır.
Geldik mi yine o soruyaYani beyefendi Parası olmayan sağlığa erişemesin diyorsun.
Etkilemez, çünkü senin hakkın yenildiği an devlet ortaya çıkacak işte ama nerede o güzel şeyler.Bu da zor ve mantıksız. Bu durumda insanlar kendi bölgelerini oluşturabilir. Bu da asayişi etkiler.
Hocam ama birinin vasıflı ya da vasıfsız olması tamamen doğuştan gelen bir şeye bağlıdır. Herkes aynı çalışma iradesini gösteremez yani. Bence bir taraftan halk yönetilmelidir.Geldik mi yine o soruya
Sağlığa erişebilir ama en iyisine erişemez herkesin bütçesine göre hizmet alacak. Birisi bir atılım veya buluş neden yapsın vasıfsızın birisiyle aynı muameleyi görecekse ?
Hahaha genelde öyle oluyor işçi kısmın sosyalist olması ve yatırımcı/atılımcı kısmın kapitalist olması.Baylar aslında fakir olduğum için tek partili Sosyalist/Komünist biçim benim işime geliyor o yüzden ben bunu seçiyorum.