Son oyun popüler ama Türkiye’de değil, onu da geçtim, sen git Monster Hunter’ın ilk oyunlarına bak, Türkiye’de kaç kişi biliyor? Ben seri üzerinde yorumladım.Hocam Monster Hunter'ın hakkını kim yemiş söyleyin de bilelimSeri şuan hiç olmadığı kadar popüler. Neye göre bu söylemde bulundunuz çok merak ettim?
Detaylar
Kim cevapladı?Watch Dogs Legion ve Crew Motorfest.
WD sevdiğimden midir bilmiyorum ama her oyunu bana ayrı güzel geliyor. O Londra atmosferi olsun şehrin detaylılığı olsun çok seviyorum ancak genel olarak pek sevilen bir oyun değil.
Crew'e geldiğimizde şahsen Forza'yı da NFS'i de 4'e katlar 3'e böler. Forza gibi bomboş bir dünyası ve aptal araba sesleri yok. NFS gibi de tam bir arcade değil. Tam tadında. 3000 saat FH5 oynamış biri olarak Crew'e başladıktan sonra bir daha Forza girmedim.
WD sevdiğimden midir bilmiyorum ama her oyunu bana ayrı güzel geliyor. O Londra atmosferi olsun şehrin detaylılığı olsun çok seviyorum ancak genel olarak pek sevilen bir oyun değil.
Crew'e geldiğimizde şahsen Forza'yı da NFS'i de 4'e katlar 3'e böler. Forza gibi bomboş bir dünyası ve aptal araba sesleri yok. NFS gibi de tam bir arcade değil. Tam tadında. 3000 saat FH5 oynamış biri olarak Crew'e başladıktan sonra bir daha Forza girmedim.
KutadguBilig
Uzman
Benim için Deus Ex serisidir. Aslında çok eski ve köklü bir seri olmasına rağmen, bu seri için işler bir türlü yolunda gitmiyor. Square Enix serinin 2. oyununu 2'ye böldüğü için hikaye yarım kaldı sonra seriyi Embrace'e sattı. Embrace'de aşırı büyümenin altından kalkamadığı için yeni Deus Ex oyununu iptal etti. Şua seri koca bir karanlıkta yani.
Elite Dangerous, çok bilinmiyor, kesinlikle underrated bir oyun. Bence en iyi Uzay simülasyonu.
Konu sahibinin de yazdığı gibi DS2 de çok fazla gömülüyor, tamam animasyon sürelerini ve hitbox'ı ADP stat'i ile düzeltmemiz saçma ama seviye atlanması en kolay souls oyunu.
Konu sahibinin de yazdığı gibi DS2 de çok fazla gömülüyor, tamam animasyon sürelerini ve hitbox'ı ADP stat'i ile düzeltmemiz saçma ama seviye atlanması en kolay souls oyunu.
KutadguBilig
Uzman
WD: Legion elindeki yenilikçi konsepti iyi değerlendiremediği için başarısız oldu. Eğer o konsepti iyi değerlendirseydi sektöre büyük bir yenilik getirebilirdi.Watch Dogs Legion ve Crew Motorfest.
Elite Dangerous, ne manyak bir şey be. Süper oyun.Elite Dangerous, çok bilinmiyor, kesinlikle underrated bir oyun. Bence en iyi Uzay simülasyonu.
Ben Dark Souls oyun serilerini aşırı fazla oynadım. DS 2'yi de 10 kere falan bitirdim. Benim için en iyi Dark Souls havasını veren DS 2'dir. DS3 ve DS 1'de çok iyi oyunlar ama DS2'yi daha çok seviyorum.
Ben de Dost Kayaoğlu'nda gördüm Xenoblade X'i. 2017 oyunları videosunda izlemiştim çok eskiden. Neyseki Cemu vardı, yoksa oynuyamazdımTürkiye'de oyun kültürü zaten gelişmemiş, o yüzden bu saydıklarını bilmemeleri ya da bilseler de tercih etmemeleri normal. Türklerin oyun zevkleri, yakıp yıkmak ve kafa kafaya çarpışmalı, savaş ağırlıklı Hollywood tarzı oyunlarla sınırlı. Xenoblade'i ise günümüzde sadece genç kitle Switch sayesinde biliyor.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
Odeabank her girişte e-posta doğrulaması istiyor
- Caner Uncu
-
-
-