Recep Baltaş ile kısa devre programını izlerken bu başlığa gelince ben pek karar veremedim alır mı alamaz mı konusunda. Sizce alır mı? Moderatöre not: AI araçları kategorisini robotlarda AI olacak öngörüsüyle doğru buldum.
Detaylar
Kim cevapladı?Tolere
Uzman
Yapay zeka, robot ve realistik manken sektörü birleşip ortaya gerçekçi erkek ve kadın sex robotları üretebilir. Ve bu çok pahalı olmakla beraber dikkat çekici de olur. En çok eşcinsellerin dikkatini çeker. Yoksa evli adam veya kadın sanmıyorum. Yerini almaz çünkü adı üstünde yapay zeka. Duygusuz bir ilişki olur.
Deniz744
Başarılı
Recep Baltaş ile kısa devre programını izlerken bu başlığa gelince ben pek karar veremedim alır mı alamaz mı konusunda. Sizce alır mı? Moderatöre not: AI araçları kategorisini robotlarda AI olacak öngörüsüyle doğru buldum.
O hissiyatı hiçbir robotun sağlayabileceğini düşünmüyorum, ayrıca inleme seslerini nasıl yapacak ki? Veya işlem sonunda sıvı teması ile bozulmayacak mı? Hadi yaptılar diyelim kim bilir kaç lira olur.
Ayrıca şu an iklim kanunu konusu daha önemli bence.
Abi çok ticari mi düşünüyorum emin değilim ama 2. el piyasasında hastalıktan millet kırılır...
dalmatianpelican
Yetkin
Alır, alsın, almalı. Ama Eden Club'daki mevzuya dönmesin.
Robotla sarmaz ya, Detroit oyunundaki gibi olursa belki.
Ilan adlari "az beraber olunmus", kutusu acilmamis falan olacak bir de.Abi çok ticari mi düşünüyorum emin değilim ama 2. el piyasasında hastalıktan millet kırılır...
Detroit Become Human bir bölümünde robot mekanı vardı benzer bir şeyler yapılır ama daha var bence ona.
Garanti olarak da kızlık zarı eklesinler uyduruktan.
Yeni konular
-
-
300 Hz monitörde G-Sync eksikliği sorun yaratır mı?
- Unlishimaide
-
Chip-para internet alışverişlerinde kullanılır mı?
- burakmurat1
-
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
-
-
-