Üniversiteyede yakında başlayacağım.

Zaten tam zamanlı bir işe giremezsin o zaman yapabileceğin ancak basit şeyler he yine basit şeyleri de küçümseme yani ben de öğrenciyim ve bir firmayla anlaşmalı ölçüm ve uyumluluk testleri yapıyorum bazense hobi olarak yaptığım şeyleri satıyorum ama öğrenci olarak hem cebime güzel bir para giriyor hem de çok az zamanımı harcıyor. Arada bir hediye üründe veriyorlar bende kalıyor onlarda.

İnternetten kazanmaya bak kafana göre bir şey bulursun.

Başta söylemen gereken şeyleri ağzından cımbızla sonradan alıyoruz...

Git bankaların başvuru forumlarını doldur o zaman. Eğitimin var da tecrüben yok ama. Git IT olabileceğin yerlere başvur.

Aslında bu konuyu açarken biraz sinirliydim. Şu anda bir iş görüşmesinden hayır cevabı almamdan olsa gerek

Daha küçüksün, çok fazla reddedileceksin. Her olumsuz yanıt aldığında sinirlenirsen kafayı yiyebilirsin.

Aslında sinirim biraz da şundan:
Şu an ek tercih dönemindeyiz ve yerleşme konusunda bir belirsizlik söz konusu. Yani nasıl neticelenecek bu tam bir soru işareti.

Ayrıca, siber güvenlikle ilgili eğitim var.

Çok iyi. Bence siber güvenliğe ihtiyaç artacak. Eğer merakın varsa kendini geliştirmeye devam et. Yazılım alanında işe girebilmek için yapacağın en iyi şey proje üretmektir. Siber güvenlik içinde aynı şeyin geçerli olduğunu düşünüyorum.