Sizce okulu bırakarak yanlış mı yaptım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5330
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 709
  • Etiketler Etiketler
    sizce

Hocam ben cidden anlamiyorum. Belki benden kaynaklidir. Bosverelim orayi. Size diyecegim seyleri soyleyeyim.

Acik liseden liseyi olabildigince cabuk bitirin. 2,5 yil olayindan faydalanin. Daha sonra YKS sinavina calisin ve kendinize uygun olan bolumun iyi bir universitesine girmeye calisin. Şu an uzerine kendinizi gelistirmeye calistiginiz seyin universite diplomasini alirsaniz ileride rahat edersiniz. Ondan sonrasina bakarsiniz bir sekilde.

Bu arada acik liseden mezun olunca alinan lise diplomasi yurt disinda gecersiz sayiliyormus ve bnu yuzden universite diplomasi bile bir ise yaramiyormus yurtdisinda diye bir soylenti biliyorum. Asilini arastirmanizi oneririm.

Siz haklısınız hocam normal yanlış anlamanız ben çok karışık kötü yazdım

Açık lise diplomasıyla normali eş değer diyorlar ama evet bir yurt dışı olayı var ancak bende tam olarak bilmiyorum üniversite diplomasına daha çok önem veriyorlar galiba tabii önemli olan 2.5 senede bitirmem öneriniz için teşekkürler hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…