Bende şu an seninle aynı yaştayım, Kasım'da yaş alacağım. Tabii benim lise bitti. Bende senin gibi yazılım ve tasarım işlerine vakit ayırmak istediğim için bu senelik üniversiteye gitmeyeceğim.
Kitabı kapağına göre yargılamayı sevmem, tek bir yazıdan hakkında çıkarım yapmakta istemiyorum ama nasıl yazılım kursu alıyorsun? Yahut nasıl tasarım dersi alıyorsun? Bunları kendini rahatlatmak için sözde yapmıyorsun, düzgünce emek veriyorsundur umarım.
Yani demek istediğim senin durumuna benzeyen hayatlar yaşayan bir sürü genç var. Bunu hakkıyla yapman önemli sadece.
Bak bu çok iyi bir şeymiş. Ama okullar eylül'de açılıyor sen aralıkta 18 yaşına giriyorsun, bundan faydalanabiliyor musun? Olmasa bile her halükarda 20 ila 21 yaşında gitmiş oluyorsun. O zamana kadar boş bir hayat yaşamazsan üniversiteye gittiğinde avantajlı bile olabilirsin.
Ayrıca bence lise arkadaşını falan geç çünkü üniversite ayrı bir habitat. Planlarını buna göre yapmanı önermiyorum en azından. Yine görüşürsün falan ama adam üniversitede ortamı kurunca döner arkasını gider sudan çıkmış balık gibi kalma.
Son olarak şu ön diş olayını tam anlamadım. Şu an hala çekik durumdaysa orayı hallettir mutlaka. Protez diş veya implant diş gibi bir şey deniyordu.