İlla spor salonu olmak zorunda değil. Dövüş sporları seviyorsanız onlara yazılmanız daha çok kilo verdirecektir. Bütçeniz yoksa calisthenics de yapabilirsiniz.
Aslında iyi olabilirde kilo porblem olmaz di mi bu tür şeylerde çünkü eskisi gibi değilim. Hemen yoruluyorum ve her hareketi yapamayabilirim.

Aslında kick box falan giderse hem dövüş öğrenir hem de daha estetik bir vücudu olur. Hem de babası izin verir boş ağırlık kaldıracağına kendini savunma dersi alır der. Mantıklı.
Kilo vermeye faydası olur mu? Birde hareketleri zor mu çok alakam yok. Zorlanır mıyım?

Attığı fotoğraflara baktığımız için görebiliyoruz ki arkadaş kaslı değil, yağ dolu.
Hocam yağ oranım için ne söylebilirsin? 2 ayda sence su tutmuş olabilir miyim? Nedense çok kısa sürede çok yağlanmışım gibime geliyor ve kabullenemiyorum.

Hocam ben yaz sonu 75 kilo falandım :/. Şu an bilmiyorum tabii. 90 varım herhalde.
Bugün kahvaltı da patates kızartması çay ve peynir
Öğle yemeğinde 2 tabak pilav üstü ETL'i kuru fasulye yanına Fanta
Akşam yemeğine 2 tabak yine öğle yemeğindeki gibi
Birazdan da çayla beraber çikolatalı ekmek ya yerim ya da yemem.
Patates kızartmasını çıkarıp 2 tane haşlanmış yumurta koy ve diğer öğünlerini 1 tabağa düşür farkı görürsün. Kola vs içiyorsan şekersize geç. Yağdan uzak dur.

Kilo vermeye faydası olur mu? Bir de hareketleri zor mu çok alakam yok. Zorlanır mıyım?

Zorlana zorlana öğreneceksin zaten, başlamak için mükemmel olmayı bekleme, daha kilo almadan yazıl.

Hocam yağ oranım için ne söylebilirsin? 2 ayda sence su tutmuş olabilir miyim? Nedense çok kısa sürede çok yağlanmışım gibime geliyor ve kabullenemiyorum.

Bu kadar su tutma olmaz. Bütün gün oturup yağlı şeyler yiyorsanız yağlanmışsınızdır. Uzatmaya gerek yok.