Anladım. Haşlanmış yumurta çok sevmiyorum ama yemeye çalışırım.Patates kızartmasını çıkarıp 2 tane haşlanmış yumurta koy ve diğer öğünlerini 1 tabağa düşür farkı görürsün. Kola vs içiyorsan şekersize geç. Yağdan uzak dur.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Patates kızartmasını çıkarıp 2 tane haşlanmış yumurta koy ve diğer öğünlerini 1 tabağa düşür farkı görürsün. Kola vs içiyorsan şekersize geç. Yağdan uzak dur.
Kola içiyorsan içme. Şekersizin içinde bile çok fazla şeker var. Hatta direkt gazlı içecekleri kes.
Tavada yada omlet şeklinde de olur yağsız olacaksa. Sıfır yağ yapamazsın zaten de yapışmaması için 5-6 gramcık tereyağının zararı olmaz. Veya 1 tatlı kaşığı sıvı yağ / zeytinyağ.Anladım. Haşlanmış yumurta çok sevmiyorum ama yemeye çalışırım.
Yağ gerçekten çok etkiliyor.
Eskiden salataya bi yağ gezdirirdim kalorisin hesaplayayım dedim akşam yemeğime eşit yağı döküyormuşum salataya (1 çay bardağına yakın) o günden beri günde 1 yemek kaşığını geçirmem toplam yediğim yağı
O zaman en kısa zamanda yazılmaya gideyim. Anladım. Öyle oturup oturup yağlı şeylere de abanmadım ama böyle oldum.Zorlana zorlana öğreneceksin zaten, başlamak için mükemmel olmayı bekleme, daha kilo almadan yazıl.
Bu kadar su tutma olmaz. Bütün gün oturup yağlı şeyler yiyorsanız yağlanmışsınızdır. Uzatmaya gerek yok.
Anladım. Ayran falan içmek zararı olur mu?Kola içiyorsan içme. Şekersizin içinde bile çok fazla şeker var. Hatta direkt gazlı içecekleri kes.
@John Moyer Şekersizi direkt 0 kalori hocam. Kimyasal ama şimdi işin sağlığına bakacaksak böbreklere çok iyi olmayabilir ama zayıflayana kadar sorun olmaz bence çok içmek istiyorsa 
- Makaleler
- 1
Abartmadığın sürece sıkıntısı yok. Spora gitmeden önce içersen uykunu getirebilir, benim getiriyor çünkü.
Çok düşüncelisiniz hocam@John Moyer Şekersizi direkt 0 kalori hocam. Kimyasal ama şimdi işin sağlığına bakacaksak böbreklere çok iyi olmayabilir ama zayıflayana kadar sorun olmaz bence çok içmek istiyorsa![]()
Anladım. teşekkürler.Abartmadığın sürece sıkıntısı yok. Spora gitmeden önce içersen uykunu getirebilir, benim getiriyor çünkü.
Uyuyan Sincap
Üstün
Cola zero 0 şeker. Sadece tatlandırıcı var. Bunu bilmiyorum deme bana.Kola içiyorsan içme. Şekersizin içinde bile çok fazla şeker var. Hatta direkt gazlı içecekleri kes.
Ayrıca sağlıklı veya değil amacımız erimek. Belirteyim dedim eğer tatlandırıcı var içmesin zararlı diyecek olursan.
@John Moyer Şekersizi direkt 0 kalori hocam. Kimyasal ama şimdi işin sağlığına bakacaksak böbreklere çok iyi olmayabilir ama zayıflayana kadar sorun olmaz bence çok içmek istiyorsa
Eki Görüntüle 38418
Bilmeden konuşuyor işte boş ver takılma.
Karıştırmış, aklına başka bir şey gelmişte olabilirCola zero 0 şeker. Sadece tatlandırıcı var. Bunu bilmiyorum deme bana.
Ayrıca sağlıklı veya değil amacımız erimek. Belirteyim dedim eğer tatlandırıcı var içmesin zararlı diyecek olursan.
Bilmeden konuşuyor işte boş ver takılma.
- Makaleler
- 1
Bilmeden konuşuyor dediğin adam 23 kilo verdi. Göz ardı ediyorum seni, bir şey bildiğin yok. Tek yaptığın şey yanlış bilgi yaymak.
@John Moyer şekersizi direkt 0 kalori hocam. Kimyasal ama şimdi işin sağlığına bakacaksak böbreklere çok iyi olmayabilir ama zayıflayana kadar sorun olmaz bence çok içmek istiyorsa
Eki Görüntüle 38418
Tatlandırıcılar işi bozuyor zaten. Yine de önermiyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Game Garaj R9T 9955HX & 5070 Ti C1 laptop 99.999 TL
- Unlishimaide
-
-
300 Hz monitörde G-Sync eksikliği sorun yaratır mı?
- Unlishimaide
-
Chip-para internet alışverişlerinde kullanılır mı?
- burakmurat1
-
-