Patates kızartmasını çıkarıp 2 tane haşlanmış yumurta koy ve diğer öğünlerini 1 tabağa düşür farkı görürsün. Kola vs içiyorsan şekersize geç. Yağdan uzak dur.
Patates kızartmasını çıkarıp 2 tane haşlanmış yumurta koy ve diğer öğünlerini 1 tabağa düşür farkı görürsün. Kola vs içiyorsan şekersize geç. Yağdan uzak dur.
Tavada yada omlet şeklinde de olur yağsız olacaksa. Sıfır yağ yapamazsın zaten de yapışmaması için 5-6 gramcık tereyağının zararı olmaz. Veya 1 tatlı kaşığı sıvı yağ / zeytinyağ.
Yağ gerçekten çok etkiliyor.
Eskiden salataya bi yağ gezdirirdim kalorisin hesaplayayım dedim akşam yemeğime eşit yağı döküyormuşum salataya (1 çay bardağına yakın) o günden beri günde 1 yemek kaşığını geçirmem toplam yediğim yağı
@John Moyer Şekersizi direkt 0 kalori hocam. Kimyasal ama şimdi işin sağlığına bakacaksak böbreklere çok iyi olmayabilir ama zayıflayana kadar sorun olmaz bence çok içmek istiyorsa
@John Moyer Şekersizi direkt 0 kalori hocam. Kimyasal ama şimdi işin sağlığına bakacaksak böbreklere çok iyi olmayabilir ama zayıflayana kadar sorun olmaz bence çok içmek istiyorsa
Cola zero 0 şeker. Sadece tatlandırıcı var. Bunu bilmiyorum deme bana.
Ayrıca sağlıklı veya değil amacımız erimek. Belirteyim dedim eğer tatlandırıcı var içmesin zararlı diyecek olursan.
@John Moyer Şekersizi direkt 0 kalori hocam. Kimyasal ama şimdi işin sağlığına bakacaksak böbreklere çok iyi olmayabilir ama zayıflayana kadar sorun olmaz bence çok içmek istiyorsa Eki Görüntüle 38418
Cola zero 0 şeker. Sadece tatlandırıcı var. Bunu bilmiyorum deme bana.
Ayrıca sağlıklı veya değil amacımız erimek. Belirteyim dedim eğer tatlandırıcı var içmesin zararlı diyecek olursan.
@John Moyer şekersizi direkt 0 kalori hocam. Kimyasal ama şimdi işin sağlığına bakacaksak böbreklere çok iyi olmayabilir ama zayıflayana kadar sorun olmaz bence çok içmek istiyorsa Eki Görüntüle 38418