Keaxter

Başarılı
Arkadaşlar selam, yaklaşık 27 senedir bu dünyadayım ve bilmiyorum ama sanki etrafımdaki herkesin şans oranı bana nazaran biraz daha fazla. Yazı tura oynasak ve yazı desem 50 kere tura gelir.

Sizce bunun bilimsel bir açıklaması olabilir mi? Ya da sadece böyle düşünen ben mi varım? Kariyer olsun, okul olsun. Hep şansım bu işlerden yana gitmedi. Hep kendim çabaladım bir şeyler yapmak için.

İyi kötü bir hayatım var ama bilemiyorum sanki bir şeyler eksikmiş gibi geliyor. Ya da bu şans oranımı nasıl arttırabilirim? :D.

Teşekkür ederim.

Arkadaşlar selam, yaklaşık 27 senedir bu dünyadayım ve bilmiyorum ama sanki etrafımdaki herkesin şans oranı bana nazaran biraz daha fazla. Yazı tura oynasak ve yazı desem 50 kere tura gelir.

Sizce bunun bilimsel bir açıklaması olabilir mi? Ya da sadece böyle düşünen ben mi varım? Kariyer olsun, okul olsun. Hep şansım bu işlerden yana gitmedi. Hep kendim çabaladım bir şeyler yapmak için.

İyi kötü bir hayatım var ama bilemiyorum sanki bir şeyler eksikmiş gibi geliyor. Ya da bu şans oranımı nasıl arttırabilirim? :D.

Teşekkür ederim.

Biraz şans hocam bu işler.

Şans elbette var, %50 %50 bir ihtimalde sizin %50'nin gelme ihtimali şanstır. Ama şans tamamen rastgele değildir. O şans için şartları senin yaratman gerekir bazen.
Ayrıca yeterince çabalarsan şansa ihtiyaç da kalmaz pek. Elbet bir gün sana güler çünkü dünya...

Bir de torpil var o şanstan çok şerefsizlik :D

Bir de ne olacağı belli değil ne zenginlerin battığını gördüm bazen aklının ucundan bile geçmeyen şeyler olabilir.

Oyun değil ki bu dosyalarına girip şans oranının katsayısını değiştirelim. Nesnel bakarsanız istatistik olarak mümkün. Yazı, tura güzel bir örnek. Oranlar hiçbir zaman tam %50 olmasa da çok yakın oluyor. Kısaca hayatta kaybettiğinizi düşündüğünüz bazı şeyler olsa da kazandığınız şeyler de var. Önemli olan görebilmek.

Teşekkür ederim.

Şansı bilmiyorum da sen psikyatriye bir uğra sana şans gösterir o rahat ol beyaz bir oda göreceksin bir de yatak sana şans orada.

Şansı bilmiyorum da sen psikyatriye bir uğra sana şans gösterir o rahat ol beyaz bir oda göreceksin bir de yatak sana şans orada.
Teşekkür ederim değerli yorumun için. Bahsettiğin konu ile ilgilneceğim, referans olarak göstermek istediğin psikiyatrist var ise numarasını iletebilirsin bana.