Makaleler
5
Yer
Winterfell
Arkadaşlar ben Netflix alacağım, Sipay 100 TL, Nays 80 TL cashback veriyor. Ama Sipay'daki parayı çekemiyorum, Nays'ta istediğim gibi cekebilme şansim var. 1 ay da Netflix, Spotify, YT premium alacağım, Spotify olmayabilir. Şimdi sizce hangisi mantıklı? 100 TL ama cekemedigim, sadece harcayabildiğim (POS cihazlari dahil), yoksa 80 TL ama istediğim gibi kullanabildigim para mı? Kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben Netflix alacağım, Sipay 100 TL, Nays 80 TL cashback veriyor. Ama Sipay'daki parayı çekemiyorum, Nays'ta istediğim gibi cekebilme şansim var. 1 ay da Netflix, Spotify, YT premium alacağım, Spotify olmayabilir. Şimdi sizce hangisi mantıklı? 100 TL ama cekemedigim, sadece harcayabildiğim (POS cihazlari dahil), yoksa 80 TL ama istediğim gibi kullanabildigim para mı? Kararsız kaldım.

Sipay da ki parayı Paycell'e çekebilirsin. Oradan da banka hesabına atarsın.

Paycell'e Sipay kartını ekleyeceksin. Sonra da Paycell hesabına o karttan bakiye yükleyeceksin. Sipay da bu aktarma bir nevi harcama olarak gözüktüğünden sorunsuz ne varsa çekebiliyorsun. Uzun süredir ben böyle kullanıyorum.

Sipay da ki T.C. ile Paycell de ki T.C. aynı mı olmalı?