Hocam onlar hiçbir şeyi sorgulamıyor din anlamında değil tarikat üyeleri vs ben 2.5 üst yazacak kadar inançsız biri değilim ayrıca böyle konular şakası yapılabileceğini düşünmüyorum dediğinizde yarı yarıya haklısınız.
Detaylar
Kim cevapladı?RoaringLion
Üstün
Olmadığına inanıyorum.
Ayrıca bahsettiğiniz %85'lik kısım kendi kararıyla tanrıya inanmıyor, tanrıya inanan bir aile tarafından büyültüldüğü için ve bu konuyla ilgilenmediği için tanrıya inanıyor kabul ediliyor. Tıpkı Harry Potter'da Bellatrix'in banka odasındaki dokundukça katlanan büyülü eşyalar gibi. Kimseye fikri sorulmadan tanrıya inanıyor varsayılıyorlar.
Ben küçükken öğretmenimiz, yaklaşık 50 kişilik sınıfımıza bir soru sormuştu. Herkes yanılmıştı bir tek ben bilmiştim. Yani dünyanın %99,9'u bile yanılabilir.
Ayrıca bahsettiğiniz %85'lik kısım kendi kararıyla tanrıya inanmıyor, tanrıya inanan bir aile tarafından büyültüldüğü için ve bu konuyla ilgilenmediği için tanrıya inanıyor kabul ediliyor. Tıpkı Harry Potter'da Bellatrix'in banka odasındaki dokundukça katlanan büyülü eşyalar gibi. Kimseye fikri sorulmadan tanrıya inanıyor varsayılıyorlar.
2.5 üst yazmamda inançsızlık bir durum yok aslında.Hocam onlar hiçbir şeyi sorgulamıyor din anlamında değil tarikat üyeleri vs ben 2.5 üst yazacak kadar inançsız biri değilim ayrıca böyle konular şakası yapılabileceğini düşünmüyorum dediğinizde yarı yarıya haklısınız.
Olabilir. Veya olmayabilir de. Bunu ancak ölünce öğreneceğiz.
2.5 üst yazmamda inançsızlık bir durum yok aslında.
Olabilir hocam ben yanlış anlamış olabilirim.
Olur öyle şeyler, sohbet ediyoruz zaten
Yanılır.
Durancan
Uzman
Var tabii ki.
Aykut551
Yetkin
- Makaleler
- 1
Tabii ki derken neden tabii ki.