Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam hocalarım Linux'u bugün VirtualBox aracılığıyla denedim ben beğendim Windows 11IDE seviyorum sizce Dual boot yapılır mı? Yoksa ikisinden birini mi seçeyim?
Dual boot yap kullan. İlk başta heveslenip keyifli gelebilir ama sonra sıkılabilirsin veya sorunlar yaşarsan geri dönmen daha kolay olur. Fedora ile windows beraber kullanıyorum uzun zamandır ama asla sadece Fedorayı bırakmam çünkü sorunlar yaşadığım oluyor zaman zaman ve silerken tereddüt etmiyorum.
Yapacaksan bu videoyu uygula, EFI klasörüne hem Linux hem Windows kurarsan ve Windows'u güncellersen Windows Linux EFI dosyasını bozar Linux açılmaz hale gelir. Bu Videoyu uygularsan 2 tane EFI oluşturup GRUB ile birbirine bağlamış olursun Windows güncellense de PC'nin açılması bozulmaz.
Yapılır, şu an diskin birinde Linux birinde Windows 11 kullanıyorum.
Lazım olmadıkça Linux'dayım fakat Game Pass ve bazı online oyunlar için Windows'a geçiyorum.