Makaleler
5
Resmi-Olmayan-Spider-Man-2-PC-Portu-PC-Gereksinimlerini-Aldi-1440pde.jpg

Geçtimiz aylarda Insomniac Games şirketinden bilgi ve dosya sızdıran ekip, Spider-Man 2 PC portunu 720p, 1080p ve 1440p‘de oynamak için sistem gereksinimlerini paylaştı. Son birkaç ay içinde Insomniac‘ın Spider-Man 2 oyununun resmi olmayan bir PC portu hakkında birçok şey yazıldı. Bu sızıntılar ile ilgili haberimize bağlantıya tıklayarak gidebilirsiniz. Bu, olayların hepsi büyük Insomniac sızıntısından geldi.…

Devamını Oku: Sızdırılan Spider-Man 2 PC Portunun Sistem Gereksinimlerini Açıklandı
Kaynak: Techolay

Minimum cüzdan gereksinimi ne olacak acaba? PS5 fiyatıyla aynı PC'ye gelmezse güzel olur. Üzerinden epey zaman geçmiş olacak, PC'de indirimli çıkış yapmasını ben beklerim.

Minimum cüzdan gereksinimi ne olacak acaba? PS5 fiyatıyla aynı PC'ye gelmezse güzel olur. Üzerinden epey zaman geçmiş olacak, PC'de indirimli çıkış yapmasını ben beklerim.
Hocam bildiğim kadarıyla bu zaten orijinal port değil, kodları kullanarak yapan kişilerin portu. Cüzdan isteyeceği bir platform olamaz tekniken yasal açıdan bence.

Hocam bildiğim kadarıyla bu zaten orijinal port değil, kodları kullanarak yapan kişilerin portu. Cüzdan isteyeceği bir platform olamaz tekniken yasal açıdan bence.
Direk sistem gereksinimleri kısmına kaydırdım sayfayı okumadan. Boşuna heyecan yaptım beklediğimden erken çıkacak diye.