Evet arkadaşlar selam! Konumuz, sorumuz net. Size göre en iyi yapay zeka hangisidir? Tüm yapay zeka(lar) olabilir tabii ki de öznel bu. Çoğunluk hangisini derse bizce o en iyi yapay zeka olur. Evet cevaplarınız alalım! Size göre en iyi yapay zeka hangisi?
Detaylar
Kim cevapladı?mete01
Üstün
ChatGPT benim için 1 numara. Hız ve cevap yeterliliği dolayısıyla.
2. Sıraya DeepSeek koyabilirim.
3. Sırada ise Gemini.
DeepSeek 2. sıraya koymanın nedeni ChatGPT kadar iyi yanıt veriyor ama yavaş. Gemini ise çok yapay cevap verdiği için 3. sırada.
2. Sıraya DeepSeek koyabilirim.
3. Sırada ise Gemini.
DeepSeek 2. sıraya koymanın nedeni ChatGPT kadar iyi yanıt veriyor ama yavaş. Gemini ise çok yapay cevap verdiği için 3. sırada.
Son düzenleyen: Moderatör:
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Gemini ChatGPT'den daha iyi bir dil modeli ama tek sorun, sorunun cevabı bu yol al gibisinden cevaplar veriyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 2
Hepsi neye göre iyi, bilmiyorum ama genel ortalamaya bakarsak en iyisi ChatGPT diyebilirim.Evet arkadaşlar selam! Konumuz, sorumuz net. Size göre en iyi yapay zeka hangisidir? Tüm yapay zeka(lar) olabilir tabii ki de öznel bu. Çoğunluk hangisini derse bizce o en iyi yapay zeka olur. Evet cevaplarınız alalım! Size göre en iyi yapay zeka hangisi?
Uyuyan Sincap
Üstün
Grok. Özgürlük. Alp dağlarına çıkmış gibi hissediyorum.Evet arkadaşlar selam! Konumuz, sorumuz net. Size göre en iyi yapay zeka hangisidir? Tüm yapay zeka(lar) olabilir tabii ki de öznel bu. Çoğunluk hangisini derse bizce o en iyi yapay zeka olur. Evet cevaplarınız alalım! Size göre en iyi yapay zeka hangisi?
Genel olarak ChatGPT, kod ve mcp işlemleri için claude.
DarthGorsoy
Bilgin
Uzay çekimlerim icin ChatGPT cok guzel hesaplamalar yapiyor. Şu anlık ChatGPT diyorum.