Evet arkadaşlar selam! Konumuz, sorumuz net. Size göre en iyi yapay zeka hangisidir? Tüm yapay zeka(lar) olabilir tabii ki de öznel bu. Çoğunluk hangisini derse bizce o en iyi yapay zeka olur. Evet cevaplarınız alalım! Size göre en iyi yapay zeka hangisi?
Detaylar
Kim cevapladı?ElderAssassin
Yetkin
Özelleştirme seçeneği olduğu için bence ChatGPT en iyisi.
Chatgpt kullanıyorum genelde ama dil bilgisi konusunda yetersiz. Gemini dil bilgisi açısından daha iyi.
ChatGPT günlük kullanım konusunda çok iyi, onun ardından DeepSeek geliyor. Özelikle arama özeliği çok iyi çalışıyor, bu ikisinden sonra ise Gemini gayet güzel ama durduk yere çok fazla falso veriyor. Bu sebeple pek fazla tercih etmiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Easley
Uzman
ChatGPT'yi o kadar çok kullanmaya başladım ki artık beni tembelleştirmeye başladı, bir sorun olduğunda anında ona yazıyorum kendim araştırma yapmayı bıraktım. Önceden nasıl tek tek arayıp buluyormuşuz diye kendime şaşırıyorum artık. ChatGPT derim ama bazen gerçekten saçmalayabiliyor.
LinuxPengueni
Uzman
- Makaleler
- 2
Bence Gemini daha iyi. Nedenleri:
1) Kodlaması güzel.
2) Bence Google tabanlı olduğu için Android tarafına daha fazla erişimi var.
3) Kodlamalarda ana kaynağı GitHub. Yani kodlama dillerinin infosunu gerçek insanlardan alıyor bu da bir avantaj. Hatayı azaltıyor.
1) Kodlaması güzel.
2) Bence Google tabanlı olduğu için Android tarafına daha fazla erişimi var.
3) Kodlamalarda ana kaynağı GitHub. Yani kodlama dillerinin infosunu gerçek insanlardan alıyor bu da bir avantaj. Hatayı azaltıyor.
- Makaleler
- 62
ChatGPT. Fakat telefonda Gemini.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-