Bunu genellikle Psikiyatri uzmanı söyler. Ama çoğunlukla verilmediğini hatırlıyorum. Sizin ki kalıcı olduğu için ihtimal baya bir düşüyor.

Bisiklet iyi bir alternatif olabilir.
Aman, tövbe. Yokuş aşağı sallanırken transit hatalı sollama yaptı, kenara çekilmesem helvamı yerlerdi büyük ihtimal.

Bu arada kendimi acındırmak için demiyorum bunları. Bilmediğim konular olduğu için sordum ve sizden yardımcı olmanızı istediğim için söyledim.

Aman, tövbe. Yokuş aşağı sallanırken transit hatalı sollama yaptı, kenara çekilmesem helvamı yerlerdi büyük ihtimal.

Bu arada kendimi acındırmak için demiyorum bunları. Bilmediğim konular olduğu için sordum ve sizden yardımcı olmanızı istediğim için söyledim.
Bunu ancak psikiyatri uzmaninin verecegi rapor, belki heyet raporu ile ogrenebilirsin. Seninle gorusen uzmanin gorusu belli olmadan baskasinin yapacagi ancak yorum olarak kalir. Eger "semptomlar kontrol altinda, tedaviye olumlu yanit veriyor, arac kullanabilir" diye gorus belirtirse alirsin ama uzmanin raporu olmadan buradan kimse net yanit veremez.