- Makaleler
- 4
Black Flag hariç tabii.Leş gibi oyun zaten, adamakıllı korsan oyunu yok piyasada hepsi çöp.
Black Flag hariç tabii.Leş gibi oyun zaten, adamakıllı korsan oyunu yok piyasada hepsi çöp.
Onu gözden kaçırmışım, oynamadım ama videolarını izlemiştim bir zamanlar indirimlerde aşırı ucuzdu steam dolara geçmeden keşke alsaydım.
Tabii. En azından CD projekt, oyunu düzetmek için elinden geleni yaptı. Peki Ubisoft ne yaptı? Hiçbir şey. Günümüzde çıkardığı oyunların çoğunluğunun, televizyonlarda her yaz ayı çıkan yaz dizilerinden farkı yok.
Tek bir umudum kaldı Ubisoft'tan. Japonya'da geçen bir AC oyunu yapacaklarını duyurmuşlardı. Daha sonrasında ise oyunlara Türkçe ve bazı başka dilleri daha eklemeyi düşündüklerini açıklamışlardı. O oyunu alıp oynamayı düşünüyorum. Eğer o da güzel çıkmazsa ben bir daha çok beğenilmediği sürece Ubisoft oyunu oynamam.
Ubisoft'un beğendiğim tek güzel oyunu birkaç Assassin's creed oyunu ve Ghost Recon serisi. Bunun dışında berbat, nefret ettiğim bir firma.CD PROJEKT RED'in insanları salak yerine koyması ayrı bir saçmalık, bozuk oyunu utanmadan çıkardılar. PC'de bir şekilde oynanıyordu ama eski nesil konsollarda felaketti. Ubisoft en azından optimizasyon konusunda AC Unity dışında faciası olmadı.
Valhalla'nın temellerinden yapılan oyun olacaktır. değişiklik olacağını zannetmem tema değişir sadece. Türkçe ise bu saatten sonra eklemezler.
Ubisoft'un beğendiğim tek güzel oyunu birkaç Assassin's Creed oyunu ve ghost Recon serisi. Bunun dışında berbat, nefret ettiğim bir firma.
3. Oyunu da ben beğenmedim.Aynı şekilde bir tek Far Cry serisini beğeniyorum. 3. oyunun temelleri iyi olduğu için hala Far Cry kendini oynattırıyor.
Durmadan ertelendi, hype'ı gün geçtikçe söndü. Bir de bu kadar sancılı geliştirme sürecine rağmen 70 dolar fiyat istenip, Ubisoft'un "AAAA" oyun demesi ve insanların karşılarına gelen oyunun bu olması birazcık sinirlendirmiş olabilir.Benim bildiğim kadarıyla yakın zamanda çıkan korsancılık oyunu pek fazla yok. Oysaki ben çok umutlanmıştım bu oyundan..
Durmadan ertelendi, hype'ı gün geçtikçe söndü. Bir de bu kadar sancılı geliştirme sürecine rağmen 70 dolar fiyat istenip, Ubisoft'un "AAAA" oyun demesi ve insanların karşılarına gelen oyunun bu olması birazcık sinirlendirmiş olabilir.