Makaleler
4
Selam. Bildiğiniz üzere Ubisoft senelerdir Skull and Bones adında korsanlık temasına sahip bir oyun geliştiriyordu. Ubisoft'un epey dillendirdiği bir oyundu Skull and Bones.

Oyun 16 Şubat'ta, yani 3 gün önce piyasaya çıktı. Ancak oyunun puanları pek de iç açıcı değil. Metacritic'ten ortalama 64 puan alırken (PS5 için puan 72, Xbox Series X için puan 65), kullanıcıların puan ortalaması ise 2,9. IGN oyuna 10 üzerinden 7 puan verirken, Opencritic'te ise ortalama puan 63 oldu. Oyun içi içeriğin az olması, oynanışın iyi olmaması ve 70 dolarlık bir fiyatla satılması, oyunun bu puanları almasında büyük bir etken. Şahsen, ben oyunu beğenmedim. Mekanikleri ve görev tasarımları kötü duruyor. Arayüz bile çakma duruyor.

Uzun lafın kısası, Ubisoft oyun için milyonlarca dolar harcamasına ve yıllarını vermesine rağmen ortaya çıkan iş maalesef vasatın altında kalmış.

Dosya Ekleri

• IMG_3466.webp
    IMG_3466.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 89
Oyunu çıkarmak için Ubisoft çok geç davrandı. Bu nedenle, oyun eskidi ve günümüz grafiklerine hitap etmeyecek şekilde çıktı. Ayrıca, herhangi bir Assassin's Creed oyununda bulabileceğiniz deniz konseptini "Abi biz bu olayı neden başka bir oyun olarak yapmıyoruz?" anlayışıyla çıkmış bir oyun. Kısacası, 900 TL'yi hak etmiyor.

Ben oyunun demosunu oynadım biraz pek beğenmedim. 7 yıl harcamışlar bu oyuna güya ama elde pek iç açıcı bir şey yok. Kepenkleri kapasın bence artık.
Gerçekten. Ya bir de paraya yazık ulan. Zaten Avatar: Frontiers of Pandora'nın dandikliğinden bu oyunun da dandik çıkacağını anlamıştım. Çıkan oyun vasat altı bir oyun işte.

Normalde bir arkadaşımla beraber alacaktık. İyi ki almamışız. Gene rezil bir oyun yapmışlar. Güya AAAA bir oyun yapmışlardı.

Normalde bir arkadaşımla beraber alacaktık. İyi ki almamışız. Gene rezil bir oyun yapmışlar. Güya AAAA bir oyun yapmışlardı.
Çıkan oyun gerçekten de AAAA bir oyunmuş yav(!)
Şaka bir yana alma daha iyi. Onun yerine Helldivers 2 al daha eğlenceli olur.

Bu arada hatırlayan var mı bilmem ama, bu adamların Beyond Good and Evil 2 diye senelerdir geliştirdikleri bir oyun daha vardı. Ondan bile ses seda yok. İptal edildi anlaşılan.