Gerçekten artık kendilerine çekidüzen vermeleri gerekiyor. Firmaya olan güven yok oldu ama hala umurlarında değil.

Adamlar paraya tapar hale geldiler resmen, kalite umurlarında değil. Para kazansınlar yeter. Gerçi bu kalitesiz yapımlarla para kazanabiliyorlar mı acaba?

Oyunu iptal edemediler bayağı bir parada harcadılar sonra da " oyuna o kadar para harcadık biz bunu 70 dolardan kerizlere satarız " mantığıyla çıkarılan oyun. Ubisoft'un yönetim kadrosunun komple değişmesi gerekiyor. Aslında bu işi biliyorlar ama uğraşmak istemiyorlar.

Oyunu iptal edemediler bayağı bir parada harcadılar sonra da " oyuna o kadar para harcadık biz bunu 70 dolardan kerizlere satarız " mantığıyla çıkarılan oyun. Ubisoft'un yönetim kadrosunun komple değişmesi gerekiyor. Aslında bu işi biliyorlar ama uğraşmak istemiyorlar.
Hatta direkt CEO'nun değişmesi gerek. Senelerdir bu şirketin başında Yves Guillemot olunca hep inişli çıkışlı oluyor oyunları.

İlk gösterildiği zamanlar merakla bekliyordum da yok abi Ubisoft batmak için uğraşıyor resmen.

70 dolar şuna vereceğinize Black Flag alın.

1708368896147.webp