AA oyun bile değil ki? Ubisoft A tuşuna fazla basmış.
Klasik Ubisoft. Abartmayı her zaman sever 😀.
Çıkan oyun gerçekten de AAAA bir oyunmuş yav(!)
Şaka bir yana alma daha iyi. Onun yerine Helldivers 2 al daha eğlenceli olur.

Bu arada, bu adamların Beyond, Good and Evil 2 diye senelerdir geliştirdikleri bir oyun daha vardı. Ondan bile ses seda yok. İptal edildi anlaşılan.
Dediğiniz oyunu duydum. Gerçekten almayı düşünebilirim.

Klasik Ubisoft. Abartmayı her zaman sever 😀.

Dediğiniz oyunu duydum. Gerçekten almayı düşünebilirim.
Bana kalırsa, odaklan FC serisine yap dillere destan bir FC7. Bak bakalım kaç milyon kopya satıyorsun. Hayır yani, birbirinden vasat oyunları yapıp üstüne üstük AAAA deme cürretini nasıl bulabiliyorsunuz? İnanın anlamıyorum bu firmayı.

Bana kalırsa, odaklan FC serisine yap dillere destan bir FC7. Bak bakalım kaç milyon kopya satıyorsun. Hayır yani, birbirinden vasat oyunları yapıp üstüne üstük AAAA deme cürretini nasıl bulabiliyorsunuz? İnanın anlamıyorum bu firmayı.
Yves Guillemot'un vizyonsuzluğu şaşırtmadı yine. Yahu ben harbiden anlamıyorum bunları.

Gerçekten artık kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor. Firmaya olan güven yok oldu ama hala umurlarında değil.