En azından kaliteli bir oyun oynamış olursunuz.İlk gösterildiği zamanlar merakla bekliyordum da yok abi Ubisoft batmak için uğraşıyor resmen.
70 dolar şuna vereceğinize Black Flag alın.
Eki Görüntüle 20568
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Tabii. En azından CD Projekt, oyunu düzetmek için elinden geleni yaptı. Peki Ubisoft ne yaptı? Hiçbir şey. Günümüzde çıkardığı oyunların çoğunluğunun, televizyonlarda her yaz ayı çıkan yaz dizilerinden farkı yok.Fazlasıyla hak ediyorlar. CD Projekt hisseleri de Cyberpunk’ın çıkışı sonrası bayağı düşmüştü.
Tek bir umudum kaldı Ubisoft’tan. Japonya’da geçen bir AC oyunu yapacaklarını duyurmuşlardı. Daha sonrasında ise oyunlara Türkçe ve bazı başka dilleri daha eklemeyi düşündüklerini açıklamışlardı. O oyunu alıp oynamayı düşünüyorum. Eğer o da güzel çıkmazsa ben bir daha çok beğenilmediği sürece Ubisoft oyunu oynamam.Tabii. En azından CD Projekt, oyunu düzetmek için elinden geleni yaptı. Peki Ubisoft ne yaptı? Hiçbir şey. Günümüzde çıkardığı oyunların çoğunluğunun, televizyonlarda her yaz ayı çıkan yaz dizilerinden farkı yok.
Ubisoft'a çok bağımlı olanlar Ubisoft'un oyunlarını satın almayı ve hep savunmayı bıraksa. O zaman Ubisoft'un sonu gelir. Cidden aynı kalitesiz oyunları görmekten bıktım. Bir de kötü oyun yapmak için uğraşıyorlar resmen. Kendi kendilerine sıkıyorlar.
- Makaleler
- 4
Bunun, Activision'ın çıkardığı her Call of Duty oyununu alıp vatanını savunur gibi şirketi savunmalarından farkı yok.Ubisoft'a çok bağımlı olanlar Ubisoft'un oyunlarını satın almayı ve hep savunmayı bıraksa. O zaman Ubisoft'un sonu gelir. Cidden aynı kalitesiz oyunları görmekten bıktım. Bir de kötü oyun yapmak için uğraşıyorlar resmen. Kendi kendilerine sıkıyorlar.
- Makaleler
- 1
Firmayı kapatsınlar artık ne diye uğraşıyorlar milleti kazıklamakla?
- Makaleler
- 20
Yorumsuz...
Zevk alıyorlar büyük ihtimalle.Firmayı kapatsınlar artık ne diye uğraşıyorlar milleti kazıklamakla?
- Makaleler
- 4
O nasıl bir edittir arkadaş
İşte biz de bunun önemine 4 sayfadır değiniyoruz. Kapatmıyorlar ama ısrarla.Firmayı kapatsınlar artık ne diye uğraşıyorlar milleti kazıklamakla?
- Makaleler
- 1
Sıfırdan düzgün mobil oyun yapsalar paranın içinden geçerler, bu herifler hâlâ niye başarısız bilgisayar oyunu yapmakla uğraşıyorlar ki?
En son beni uğraştıracaklar mobile düzgün oyun yapmakla.