Makaleler
1
İster ABD olsun isterse de Türkiye sitesi üzerinden olsun fark etmez ama rica ediyorum orijinal başlık ve USB kablolu olan bir site paylaşın Ben girip sipariş veririm. Yurtdışı olması da sıkıntı teşkil etmez Benim için yani. Yeter ki, belirtdiğim model ile uyumlu orijinal ürün olsun.

@Heribert Yavuz Sizi de davet ettim efendim konuya. Bilgili birisiniz gerçekten de bu konuda.

Son düzenleme:
Bu orijinal şarj aletidir.
Benim önerim PPS 2.0 destekli Spigen adaptördür.
Hocam yukarıdaki original ürünü nasıl buldunuz?

Mesela Ben direkt modeli arattım hem Samsung'un resmi sitesine baktım ama Z serisi ve diğer Samsung serileri için vardı fakat S23 için yoktu. Nasıl orijinal bir şekilde arıyorsunuz Google'da?

Ayrıca diyelim DR dışında farklı nereden orijinal şekilde araştırma yapıp bulabilirim?

Hocam yukarıdaki original ürünü nasıl buldunuz?

Mesela Ben direkt modeli arattım hem Samsung'un resmi sitesine baktım ama Z serisi ve diğer Samsung serileri için vardı fakat S23 için yoktu. Nasıl orijinal bir şekilde arıyorsunuz Google'da?

Ayrıca diyelim DR dışında farklı nereden orijinal şekilde araştırma yapıp bulabilirim?
Model bazında aratmayın. Samsung'un 25W adaptörü her cihaz için aynı.

En uygun satanlar bunlar. Hepsi onaylı satıcı. Alttaki gibi daha pahalıya satanlar da var.

Model bazında aratmayın. Samsung'un 25W adaptörü her cihaz için aynı.

En uygun satanlar bunlar. Hepsi onaylı satıcı. Alttaki gibi daha pahalıya satanlar da var.
Model bazında aratmayıp da ne tür bir arama şekli yapayım hocam mesela?

Samsung S23 25W hızlı şarj desteği sunuyor. Değere göre bakmak gerekir. 25W desteği olan Samsung modellere uyar.
W desteği cihazın genelde arkasında mı yazar hocam?

Arkasındaki Volt ve Amper yazan değerleri çarptığınızda verebildiği Watt'ları gösterir.

Samsung 25W adaptör yazıp aratın. Satıcısı bilindik ürünleri alabilirsiniz. Saçma sapan fiyatlarda olanlar zaten sahtedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zaman 25W orijinal adaptör kullanan biri olarak size önerim orijinal yerine iyi bir markanın çoklu girişli bir adaptörünü almanız. Tabletimden, kulaklığıma her ürünüm Samsung ve evimde 3 tane orijinal adaptörüm var ama 1 senedir aldığım Spigen adaptörü kullanıyorum.

H.H: 9B

2.77 A yazıyor bir de hocam.
9x2,77 zaten 24,93W ediyor. Yani 25W olmuş oluyor.

Uzun zaman 25W orijinal adaptör kullanan biri olarak size önerim orijinal yerine iyi bir markanın çoklu girişli bir adaptörünü almanız. Tabletimden, kulaklığıma her ürünüm Samsung ve evimde 3 tane orijinal adaptörüm var ama 1 senedir aldığım Spigen adaptörü kullanıyorum.

Anladım. Yani o öyle mi?

QR kod var arkasında telefonun onu sökmedim tam olarak orada yazıyor. Diyelim onu sökmüş olsaydım hocam nasıl öğrenecektim?

Ayarlardan mümkün mü?

QR kod altında hemen IMEI bir de Made in Vietnam yazmakta zaten :D

Bir de hocam bunun Type-C olmayan önerebileceğiniz bu telefonla uyumlu kablo var mı?