Makaleler
1
1723805327050.webp

Dünden beri internet kopuyor 10-15 dakikada bir, kontrol edince bunu gördüm. Altyapıda hiçbir değişiklik olmadı, birden oldu sanki.
Nasıl düzeltebilirim? Netspeed'i arayıp hızı biraz azaltmalarını söylesem işe yarar mı?

Konuyu oluştururken 4.7dB değerini gördüm.

Müşteri hizmetlerine ulaşıp internet hızınızı biraz düşürmelerini isteyebilirsiniz, hattınız mevcut hızı kaldırmadığında hat zayıflaması oluyor bu da kopmalara, ping olmasına sebep oluyor. Biraz hızdan feragat ederseniz daha iyi değerler alacağınızı düşünüyorum.

16.5 civarına kadar çıkardılar aradıktan sonra. Hız kaybı da olmadı. Garip.
Hocam müşteri hizmetlerini ararken hızı düşürmelerini mi istediniz yoksa SNR değerinin düşük olduğunu mu söylediniz? Bende kopma sorunu yaşıyorum da o yüzden sordum.

Hız düşürmeden değerleri düzeltebiliyorlar mı ki? 🤔

Hocam müşteri hizmetlerini ararken hızı düşürmelerini mi istediniz yoksa SNR değerinin düşük olduğunu mu söylediniz? Bende kopma sorunu yaşıyorum da o yüzden sordum.
SNR değerinin düşük olduğunu söyledim başta. İşlem yapacağız dediler, ben de düzelmezse hızı düşürürsünüz deyip kapattım. Hızı düşürmeden düzeltmişler.

Hız düşürmeden değerleri düzeltebiliyorlar mı ki? 🤔
Benim de hiçbir fikrim yok, arayana kadar zırt pırt kopuyordu. Adamlar 10 dakikada düzeltti.

SNR değerinin düşük olduğunu söyledim başta. İşlem yapacağız dediler, ben de düzelmezse hızı düşürürsünüz deyip kapattım. Hızı düşürmeden düzeltmişler.

Benim de hiçbir fikrim yok, arayana kadar zırt pırt kopuyordu. Adamlar 10 dakikada düzeltti.
Anladım hocam, teşekkür ederim.