Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Çok kurumuş sanırım, fön makinesiyle biraz ısıtırsanız daha kolay çıkacaktır.Birkaç ay öncesinde takmış olduğum kule tipi soğutucuyu bugün çıkarma kararı aldım ama işlemci soğutucuya beton gibi yapışmış durumda. Bunu işlemciye zarar vermeden nasıl çıkarabilirim?
Eki Görüntüle 109852
Köşelerden tut parmakların sakın pinlere değmesin. Ufak ufak sağ sol sağ sol yaparak çıkart.
Dediğim gibi 2 parmağınla çapraz köşelerden. Sonra sağa sola doğru oynat. Sağa veya sola doğru çek işlemciyi yukarı doğru çekme.
Dediğim gibi 2 parmağınla çapraz köşelerden. Sonra sağa sola doğru oynat. Sağa veya sola doğru çek işlemciyi yukarı doğru çekme.
merto
Başarılı
Köşelerden tut parmakların sakın pinlere değmesin. Ufak ufak sağ sol sağ sol yaparak çıkart.
Denedim olmuyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
indirimcanavari
Uzman
İzopropil alkol.
Nevermore
Yetkin
Çok kurumuş sanırım, fön makinesiyle biraz ısıtırsanız daha kolay çıkacaktır.Birkaç ay öncesinde takmış olduğum kule tipi soğutucuyu bugün çıkarma kararı aldım ama işlemci soğutucuya beton gibi yapışmış durumda. Bunu işlemciye zarar vermeden nasıl çıkarabilirim?
Eki Görüntüle 109852
merto
Başarılı
Pinlere değmemek şartıyla biraz basınç uygulayabilirsin. Sağ sol yapmaya devam et. Yumuşayacaktır.
Videodaki gibi olmuyor maalesef elime izi çıkacak düzeyde bir basınç uyguladım kenarlarından ama gram oynamadı yerinden.
Çok kurumuş sanırım, fön makinesiylr biraz ısıtırsanız daha kolay çıkacaktır.
O zaman arkadaşın dediği gibi ısıtabilirsiniz. Birkaç ay olmasına rağmen o kadar kuruması garip. Hangi markanın macununu kullandınız?
maniacsarmyyyy
Uzman
Videodaki gibi olmuyor maalesef elime izi çıkacak düzeyde bir basınç uyguladım kenarlarından ama gram oynamadı yerinden.
Fön makinesi ile ısıtın.
merto
Başarılı
O zaman arkadaşın dediği gibi ısıtabilirsiniz. Birkaç ay olmasına rağmen o kadar kuruması garip. Hangi markanın macununu kullandınız?
Xigmatek PTI-G3606
Çok kurumuş sanırım fön makinesıyla biraz ısıtırsanız daha kolay çıkacaktır.
Yaklaşık 10-15 dakika civarı fön makinesi ile ısıtıp bir bıçak ile zorlamam sonucu oldu teşekkürler.
Son düzenleme: