Joseph Joestar 2 Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 427 Beğeniler 176 Yer Joestar Malikanesi Bugün 00:43 #1 Evet arkadaşlar, başlıktaki gibi bu konuyu sohbet için açıyorum. Bir konu hakkında tartışabiliriz, oyunlar hakkında konuşabiliriz vesaire. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 00:43
Evet arkadaşlar, başlıktaki gibi bu konuyu sohbet için açıyorum. Bir konu hakkında tartışabiliriz, oyunlar hakkında konuşabiliriz vesaire.
Michael MYERS 90 Seçkin Hata Avcısı Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.340 Çözümler 93 Beğeniler 6.813 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 00:45 #2 Hava çok sıcak.
KS KS Joseph Joestar 2 Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 427 Beğeniler 176 Yer Joestar Malikanesi Bugün 00:45 #3 Michael MYERS dedi: Hava çok sıcak. Genişletmek için tıkla... Bizde de aynı. Terlememek elde değil. Hatta şu an yazarken bile terlemiş bulunmaktayım, o derece. Bir an önce kış gelse de kurtulsak valla. Oynacak oyunda kalmadı, sadece CS:GO topluluk sunucularında oynuyorum.
Michael MYERS dedi: Hava çok sıcak. Genişletmek için tıkla... Bizde de aynı. Terlememek elde değil. Hatta şu an yazarken bile terlemiş bulunmaktayım, o derece. Bir an önce kış gelse de kurtulsak valla. Oynacak oyunda kalmadı, sadece CS:GO topluluk sunucularında oynuyorum.
Michael MYERS 90 Seçkin Hata Avcısı Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.340 Çözümler 93 Beğeniler 6.813 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 00:50 #4 Batuşş dedi: Bizde de aynı. Terlememek elde değil. Hatta şu an yazarken bile terlemiş bulunmaktayım, o derece. Bir an önce kış gelse de kurtulsak valla. Oynacak oyunda kalmadı, sadece CS:GO topluluk sunucularında oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Kış da soğuk. O da sıkıntı. İlkbaharın sonu gibi olsa sürekli on numara olacak.
Batuşş dedi: Bizde de aynı. Terlememek elde değil. Hatta şu an yazarken bile terlemiş bulunmaktayım, o derece. Bir an önce kış gelse de kurtulsak valla. Oynacak oyunda kalmadı, sadece CS:GO topluluk sunucularında oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Kış da soğuk. O da sıkıntı. İlkbaharın sonu gibi olsa sürekli on numara olacak.
KS KS Joseph Joestar 2 Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 427 Beğeniler 176 Yer Joestar Malikanesi Bugün 00:52 #5 Michael MYERS dedi: Kış da soğuk. O da sıkıntı. İlkbaharın sonu gibi olsa sürekli on numara olacak. Genişletmek için tıkla... Aslında doğru, ben soğuk havaya dayanıklı olduğum için soğuk hava seviyorum ama ilkbaharda sweet spot mevsim olarak. Michael MYERS dedi: Kış da soğuk. O da sıkıntı. İlkbaharın sonu gibi olsa sürekli on numara olacak. Genişletmek için tıkla... Onun dışında anime izliyor musun? Son düzenleme: Bugün 00:58
Michael MYERS dedi: Kış da soğuk. O da sıkıntı. İlkbaharın sonu gibi olsa sürekli on numara olacak. Genişletmek için tıkla... Aslında doğru, ben soğuk havaya dayanıklı olduğum için soğuk hava seviyorum ama ilkbaharda sweet spot mevsim olarak. Michael MYERS dedi: Kış da soğuk. O da sıkıntı. İlkbaharın sonu gibi olsa sürekli on numara olacak. Genişletmek için tıkla... Onun dışında anime izliyor musun?
Michael MYERS 90 Seçkin Hata Avcısı Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.340 Çözümler 93 Beğeniler 6.813 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 01:11 #6 Batuşş dedi: Onun dışında anime izliyor musun? Genişletmek için tıkla... Yok pek bana hitap etmiyor. Sadece Doraemon izliyordum küçükken.
Batuşş dedi: Onun dışında anime izliyor musun? Genişletmek için tıkla... Yok pek bana hitap etmiyor. Sadece Doraemon izliyordum küçükken.
KS KS Joseph Joestar 2 Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 427 Beğeniler 176 Yer Joestar Malikanesi Bugün 01:14 #7 Michael MYERS dedi: Yok pek bana hitap etmiyor. Sadece Doraemon izliyordum küçükken. Genişletmek için tıkla... Ben JoJo's Bizarre Adventure izliyorum, part 3'e yeni başladım. Bu profili de yeni yaptım. Profilimdeki fotoğraf da JoJo's Bizarre Adventure animesine ait. Son düzenleyen: Moderatör: 27 dakika önce
Michael MYERS dedi: Yok pek bana hitap etmiyor. Sadece Doraemon izliyordum küçükken. Genişletmek için tıkla... Ben JoJo's Bizarre Adventure izliyorum, part 3'e yeni başladım. Bu profili de yeni yaptım. Profilimdeki fotoğraf da JoJo's Bizarre Adventure animesine ait.